Emoji 🤰 - Gravid kvinne

🤰

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤰

Denne emojiene representerer en gravid kvinne, og anses vanligvis å tilhøre familieemojiene. Noen ganger brukes også denne emojiene for å symbolisere å spise for mye og være stappfulle. Denne emojien er tilgjengelig i flere forskjellige hudfargevariasjoner.


Statistikk for emoji 🤰

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤰 ("gravid kvinne"), er på plass 449 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤰 er mars, sist den hadde omtrent 60 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤰.


Andre varianter av emoji "gravid kvinne"

Gravid kvinne er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤰🏻

Hva betyr 🤰🏻

Emoji 🤰🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "gravid kvinne, lys hudfarge" og representerer emoji gravid kvinne med lys hudfarge.

🤰🏼

Hva betyr 🤰🏼

Emoji 🤰🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "gravid kvinne, beige hudfarge" og representerer emoji gravid kvinne med beige hudfarge.

🤰🏽

Hva betyr 🤰🏽

Emoji 🤰🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "gravid kvinne, lysebrun hudfarge" og representerer emoji gravid kvinne med lysebrun hudfarge.

🤰🏾

Hva betyr 🤰🏾

Emoji 🤰🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "gravid kvinne, mørk brun hudfarge" og representerer emoji gravid kvinne med mørk brun hudfarge.

🤰🏿

Hva betyr 🤰🏿

Emoji 🤰🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "gravid kvinne, mørk hudfarge" og representerer emoji gravid kvinne med mørk hudfarge.


Info om emoji gravid kvinne

Her kan du lese mer om emojin 🤰. Hovedgruppen som emojin gravid kvinne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just gravid kvinne det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji gravid kvinne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Pregnant woman
🇳🇴 Svensk: Gravid kvinna
🇩🇰 Dansk: Gravid kvinde
🇫🇮 Finsk: Raskaana oleva nainen

Kopier og bruk emoji 🤰

Hvis du vil kopiere emojin gravid kvinne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F930

Bruk i HTML:   🤰


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"