Emoji 👨‍🍳 - Mannlig kokk

👨‍🍳

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨‍🍳

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mannlig kokk. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man cook.


Andre varianter av emoji "mannlig kokk"

Mannlig kokk er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👨🏻‍🍳

Hva betyr 👨🏻‍🍳

Emoji 👨🏻‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mannlig kokk, lys hudfarge" og representerer emoji mannlig kokk med lys hudfarge.

👨🏼‍🍳

Hva betyr 👨🏼‍🍳

Emoji 👨🏼‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mannlig kokk, beige hudfarge" og representerer emoji mannlig kokk med beige hudfarge.

👨🏽‍🍳

Hva betyr 👨🏽‍🍳

Emoji 👨🏽‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mannlig kokk, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mannlig kokk med lysebrun hudfarge.

👨🏾‍🍳

Hva betyr 👨🏾‍🍳

Emoji 👨🏾‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mannlig kokk, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mannlig kokk med mørk brun hudfarge.

👨🏿‍🍳

Hva betyr 👨🏿‍🍳

Emoji 👨🏿‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mannlig kokk, mørk hudfarge" og representerer emoji mannlig kokk med mørk hudfarge.


Info om emoji mannlig kokk

Her kan du lese mer om emojin 👨‍🍳. Emojin mannlig kokk tilhører den interne emoji-gruppen Internasjonal mennsdagen.  Hovedgruppen som emojin mannlig kokk tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mannlig kokk det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mannlig kokk på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man cook
🇳🇴 Svensk: Manlig kock
🇩🇰 Dansk: Mandlig kok
🇫🇮 Finsk: Mieskokki

Kopier og bruk emoji 👨‍🍳

Hvis du vil kopiere emojin mannlig kokk til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 200D 1F373

Bruk i HTML:   👨‍🍳


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"