Emoji 🧑‍🧒‍🧒 - Familie: voksen, barn, barn

🧑‍🧒‍🧒

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧑‍🧒‍🧒

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er familie: voksen, barn, barn. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er family: adult, child, child.


Statistikk for emoji 🧑‍🧒‍🧒

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🧑‍🧒‍🧒 ("familie: voksen, barn, barn"), er på plass 1872 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🧑‍🧒‍🧒 er mai, sist den hadde omtrent 20 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🧑‍🧒‍🧒.


Info om emoji familie: voksen, barn, barn

Her kan du lese mer om emojin 🧑‍🧒‍🧒. Hovedgruppen som emojin familie: voksen, barn, barn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just familie: voksen, barn, barn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji familie: voksen, barn, barn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Family: adult, child, child
🇳🇴 Svensk: Familj: vuxen, barn, barn
🇩🇰 Dansk: Familie: voksen, barn, barn
🇫🇮 Finsk: Perhe: aikuinen, lapsi, lapsi

Kopier og bruk emoji 🧑‍🧒‍🧒

Hvis du vil kopiere emojin familie: voksen, barn, barn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D1 200D 1F9D2 200D 1F9D2

Bruk i HTML:   🧑‍🧒‍🧒


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"