Emoji 👩‍⚕️ - Kvinnelig helsearbeider

👩‍⚕️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👩‍⚕️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig helsearbeider. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman health worker.


Andre varianter av emoji "kvinnelig helsearbeider"

Kvinnelig helsearbeider er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👩🏻‍⚕️

Hva betyr 👩🏻‍⚕️

Emoji 👩🏻‍⚕️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig helsearbeider, lys hudfarge" og representerer emoji kvinnelig helsearbeider med lys hudfarge.

👩🏼‍⚕️

Hva betyr 👩🏼‍⚕️

Emoji 👩🏼‍⚕️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig helsearbeider, beige hudfarge" og representerer emoji kvinnelig helsearbeider med beige hudfarge.

👩🏽‍⚕️

Hva betyr 👩🏽‍⚕️

Emoji 👩🏽‍⚕️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig helsearbeider, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig helsearbeider med lysebrun hudfarge.

👩🏾‍⚕️

Hva betyr 👩🏾‍⚕️

Emoji 👩🏾‍⚕️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig helsearbeider, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig helsearbeider med mørk brun hudfarge.

👩🏿‍⚕️

Hva betyr 👩🏿‍⚕️

Emoji 👩🏿‍⚕️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig helsearbeider, mørk hudfarge" og representerer emoji kvinnelig helsearbeider med mørk hudfarge.


Info om emoji kvinnelig helsearbeider

Her kan du lese mer om emojin 👩‍⚕️. Emojin kvinnelig helsearbeider tilhører de interne emoji-gruppene Internasjonal kvinnedag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin kvinnelig helsearbeider tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig helsearbeider det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kvinnelig helsearbeider på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman health worker
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig sjukvårdsarbetare
🇩🇰 Dansk: Kvindelig sundhedsarbejder
🇫🇮 Finsk: Naispuolinen terveydenhuollon ammattilainen

Kopier og bruk emoji 👩‍⚕️

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig helsearbeider til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F469 200D 2695 FE0F

Bruk i HTML:   👩‍⚕️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"