Emoji 👍 - Tommel opp

👍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👍

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er tommel opp. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er thumbs up sign.

Info om emoji tommel opp

Her kan du lese mer om emojin 👍. Hovedgruppen som emojin tommel opp tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 356 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tommel opp det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji tommel opp på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Thumbs up sign
🇳🇴 Svensk: Tummen upp-tecken
🇩🇰 Dansk: Tommelfinger opad
🇫🇮 Finsk: Peukalo ylös

Andre varianter av emoji "tommel opp"


Kopier og bruk emoji 👍

Hvis du vil kopiere emojin tommel opp til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44D

Bruk i HTML:   👍

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"