Emoji 👍 - Tommel opp

👍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👍

Denne emojiene er en av de klassiske emojiene som i utgangspunktet alle vet eller til og med bruker, den er faktisk til og med tilgjengelig som en standard knapp i Facebook Messenger. Emojiene representerer en tommel som gir de universelle tommelen opp for å indikere deres godkjenning eller at alt er i orden.


Statistikk for emoji 👍

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👍 ("tommel opp"), er på plass 25 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👍 er august, sist den hadde omtrent 320 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er september. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👍.


Andre varianter av emoji "tommel opp"

Tommel opp er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👍🏻

Hva betyr 👍🏻

Emoji 👍🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "tommel opp, lys hudfarge" og representerer emoji tommel opp med lys hudfarge.

👍🏼

Hva betyr 👍🏼

Emoji 👍🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "tommel opp, beige hudfarge" og representerer emoji tommel opp med beige hudfarge.

👍🏽

Hva betyr 👍🏽

Emoji 👍🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "tommel opp, lysebrun hudfarge" og representerer emoji tommel opp med lysebrun hudfarge.

👍🏾

Hva betyr 👍🏾

Emoji 👍🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "tommel opp, mørk brun hudfarge" og representerer emoji tommel opp med mørk brun hudfarge.

👍🏿

Hva betyr 👍🏿

Emoji 👍🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "tommel opp, mørk hudfarge" og representerer emoji tommel opp med mørk hudfarge.


Info om emoji tommel opp

Her kan du lese mer om emojin 👍. Hovedgruppen som emojin tommel opp tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tommel opp det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji tommel opp på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Thumbs up sign
🇳🇴 Svensk: Tummen upp-tecken
🇩🇰 Dansk: Tommelfinger opad
🇫🇮 Finsk: Peukalo ylös

Kopier og bruk emoji 👍

Hvis du vil kopiere emojin tommel opp til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44D

Bruk i HTML:   👍


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"