Emoji 🤵 - Person i smoking

🤵

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤵

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er person i smoking. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er person in tuxedo.


Andre varianter av emoji "person i smoking"

Person i smoking er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤵🏻

Hva betyr 🤵🏻

Emoji 🤵🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i smoking, lys hudfarge" og representerer emoji person i smoking med lys hudfarge.

🤵🏼

Hva betyr 🤵🏼

Emoji 🤵🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i smoking, beige hudfarge" og representerer emoji person i smoking med beige hudfarge.

🤵🏽

Hva betyr 🤵🏽

Emoji 🤵🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i smoking, lysebrun hudfarge" og representerer emoji person i smoking med lysebrun hudfarge.

🤵🏾

Hva betyr 🤵🏾

Emoji 🤵🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i smoking, mørk brun hudfarge" og representerer emoji person i smoking med mørk brun hudfarge.

🤵🏿

Hva betyr 🤵🏿

Emoji 🤵🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i smoking, mørk hudfarge" og representerer emoji person i smoking med mørk hudfarge.


Info om emoji person i smoking

Her kan du lese mer om emojin 🤵. Emojin person i smoking tilhører den interne emoji-gruppen Bryllup.  Hovedgruppen som emojin person i smoking tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person i smoking det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji person i smoking på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person in Tuxedo
🇳🇴 Svensk: Person i smoking
🇩🇰 Dansk: Person i smoking
🇫🇮 Finsk: Henkilö Tuxedossa

Kopier og bruk emoji 🤵

Hvis du vil kopiere emojin person i smoking til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F935

Bruk i HTML:   🤵


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"