Emoji 👵 - Eldre kvinne

👵

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👵

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er eldre kvinne. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er older woman.

Info om emoji eldre kvinne

Her kan du lese mer om emojin 👵. Emojin eldre kvinne tilhører de interne emoji-gruppene Morsdag, Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin eldre kvinne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just eldre kvinne det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji eldre kvinne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Older woman
🇳🇴 Svensk: Äldre kvinna
🇩🇰 Dansk: Ældre kvinde
🇫🇮 Finsk: Vanha nainen

Andre varianter av emoji "eldre kvinne"


Kopier og bruk emoji 👵

Hvis du vil kopiere emojin eldre kvinne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F475

Bruk i HTML:   👵

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"