Emoji 👴 - Eldre mann

👴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👴

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er eldre mann. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er older man.


Statistikk for emoji 👴

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👴 ("eldre mann"), er på plass 785 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👴 er januar, sist den hadde omtrent 20 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👴.


Andre varianter av emoji "eldre mann"

Eldre mann er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👴🏻

Hva betyr 👴🏻

Emoji 👴🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "eldre mann, lys hudfarge" og representerer emoji eldre mann med lys hudfarge.

👴🏼

Hva betyr 👴🏼

Emoji 👴🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "eldre mann, beige hudfarge" og representerer emoji eldre mann med beige hudfarge.

👴🏽

Hva betyr 👴🏽

Emoji 👴🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "eldre mann, lysebrun hudfarge" og representerer emoji eldre mann med lysebrun hudfarge.

👴🏾

Hva betyr 👴🏾

Emoji 👴🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "eldre mann, mørk brun hudfarge" og representerer emoji eldre mann med mørk brun hudfarge.

👴🏿

Hva betyr 👴🏿

Emoji 👴🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "eldre mann, mørk hudfarge" og representerer emoji eldre mann med mørk hudfarge.


Info om emoji eldre mann

Her kan du lese mer om emojin 👴. Emojin eldre mann tilhører de interne emoji-gruppene Farsdag, Internasjonal mennsdagen.  Hovedgruppen som emojin eldre mann tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just eldre mann det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji eldre mann på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Older man
🇳🇴 Svensk: Äldre man
🇩🇰 Dansk: Ældre mand
🇫🇮 Finsk: Vanha mies

Kopier og bruk emoji 👴

Hvis du vil kopiere emojin eldre mann til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F474

Bruk i HTML:   👴


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"