Hva betyr alle smilefjesene?

Det første du må tenke på når du snakker om emojis, er trolig de gule mennene med forskjellige ansikter, som hver utstråler forskjellige følelser, atferd eller fenomener. Nedenfor har vi samlet en liste over informasjon om de forskjellige emojiene som tilhører denne kategorien.

Hva betyr 😀

Glisende ansikt

Denne emoji er en av de klassiske emojiene, et gult ansikt med enkle åpne øyne og et bredt smil med den øverste tannlinjen synlig. Brukes primært til å formidle glede. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😀 Glisende ansikt


Hva betyr 😃

Glisende ansikt med åpen munn

Denne emoji er en av de vanligste emojiene, det kjente gule ansiktet med det store smilet og de store, lykkelige øynene. Nesten ler, med den øverste raden av emoji synlig for verden å se. Spesielt overfører generell glede og er ofte ekvivalent med tekstbasert smiley :D. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😃 Glisende ansikt med åpen munn


Hva betyr 😄

Glisende ansikt med halvåpne øyne

Denne emoji er en av de virkelige klassikerne, et stort gult ansikt med et gigantisk smil og øyne som selv de smiler. Gir enkel og humoristisk glede. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😄 Glisende ansikt med halvåpne øyne


Hva betyr 😁

Glisende ansikt med smilende øyne

Denne emojien skildrer et flirende ansikt med smilende øyne, som blotter tenner - nesten som om den sier "Cheese!" for noen som tar et bilde med et kamera. Hva emojien formidler kan være litt forskjellig avhengig av konteksten, men ofte handler det om varme, stolthet eller å være generelt underholdt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😁 Glisende ansikt med smilende øyne


Hva betyr 😆

Glisende ansikt med sammenknepne øyne

Et stort, gult ansikt med vridd øyne som er formet som en X og et stort åpent smil, formidler vanligvis elation i kombinasjon med latter eller blits i øyet. I tekstbasert smileyform svarer emojin til xD eller ><. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😆 Glisende ansikt med sammenknepne øyne


Hva betyr 😅

Glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe

Et gult ansikt med et stort åpent smil og smilende øyne, samt en svette dråpe over venstre øye (vanligvis). Denne emoji brukes primært til å formidle at noe var nær øyet, eller nervøsitet. Kan noen ganger også brukes til å formidle svette i forbindelse med trening. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😅 Glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe


Hva betyr 🥲

Smilende ansikt med tåre

Et gult ansikt med et reservert smil og en tåre som strømmer fra det ene øyet. Ideen bak denne emojien er ikke at den skal formidle lykke eller glede, men heller at du prøver å holde humøret oppe når du går gjennom noe vanskelig. Selv litt som å smile litt oppgitt (noen ganger ironisk) over en situasjon du ikke er veldig fornøyd med. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥲 Smilende ansikt med tåre


Hva betyr 😂

Ansikt med gledestårer

Et stort gult ansikt med et stort og økt øyenbryn med smilende øyne ler så hardt at de gråter. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at noe er veldig gøy. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😂 Ansikt med gledestårer


Hva betyr 🤣

Ansikt som ler seg ihjel

Et gult ansikt i skråningen med en X-formet øyne og et stort smil som ler slik at tårene flyter. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at noe er gal, det akronym som ellers er knyttet til denne emoji er ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤣 Ansikt som ler seg ihjel


Hva betyr ☺️

Smilende ansikt

En ekstremt klassisk smiley mann. Med rosa kinn, et beskjedent smil og myke lukkede øyne, gir denne emoji en varm og positiv følelse, glede, kjærlighet og lykke. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ☺️ Smilende ansikt


Hva betyr 😊

Smilende ansikt med halvåpne øyne

Dette er en av de virkelig klassiske emojiene. Et stort, gult ansikt med smilende øyne og en lukket, men smilende munn som åpner inn i rosenrøde kinn. Brukes til å uttrykke glede, varme og positive følelser. I smiley form ser denne emoji vanligvis ut som dette: ^^ Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😊 Smilende ansikt med halvåpne øyne


Hva betyr 😇

Smilende ansikt med glorie

Et gult ansikt med smilende øyne og et lukket smil, med en blå halo over hodet. Vanligvis brukes til å representere engelsadferd, f.eks. veldedighet eller lignende, men kan også brukes til å uttrykke en uheldig oppførsel eller at du har uflaks underveis. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😇 Smilende ansikt med glorie


Hva betyr 🙂

Lett smilende ansikt

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og et smalt og lukket smil, ganske nøytralt. Må uttrykke positive, glade og vennlige følelser, men kan noen ganger oppfattes som og brukes til å uttrykke ironi eller til å være nedlatende - nesten som å si at noe er greit, selv om det ikke er det. På en måte kan det noen ganger også oppleves som ganske passivt aggressivt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙂 Lett smilende ansikt


Hva betyr 🙃

Opp-ned ansikt

Et gulvert ansikt med enkle åpne øyne og en smal og lukket, ganske nøytral, smil. Brukes hovedsakelig for å uttrykke ironi, sarkasme, spøk, generell tokerry eller noe som synes opp ned. Kan på noen måte likne uttrykksikonen shruggie: ¯ \ _ (ツ) _ / ¯. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙃 Opp-ned ansikt


Hva betyr 😉

Blunkende ansikt

En virkelig klassisk emoji. Et gult ansikt med et uhyggelig smil og et øye som blinker, vanligvis portrettert dette gjennom venstre øye. Oftest brukes til å uttrykke humor eller lekskap, men brukes også ofte til å uttrykke ironi. Emoticon-varianten av denne emojien er den klassiske ;) Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😉 Blunkende ansikt


Hva betyr 😌

Lettet ansikt

Et gult ansikt med myke lukkede øyne, litt økte øyenbryn og et forsiktig smil. Emoyen gir nesten inntrykk av et mildt sukk, noe som resulterer i generelt rolige og fornøyde følelser. Også noen ganger pleide å formidle generell glede at noe som kunne ha gått galt, går likevel. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😌 Lettet ansikt


Hva betyr 😍

Smilende ansikt med hjerteformede øyne

Et gult ansikt med et åpent smil og store røde hjerteformede øyne. Spesielt gir svært sterke følelser av kjærlighet og lidenskap, eller til og med beundring. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at du virkelig elsker noen, eller en ting eller en gadget. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😍 Smilende ansikt med hjerteformede øyne


Hva betyr 🥰

Smilende ansikt med hjerter

Et gult ansikt med smilende øyne og et lukket forsynt smil og rosa lepper, omgitt av flere røde hjerter som flyter rundt hodet. Uttrykker en sværm av forskjellige følelser knyttet til glede, kjærlighet og hengivenhet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥰 Smilende ansikt med hjerter


Hva betyr 😘

Ansikt som gir slengkyss

Denne emoji er en ekte klassiker. Et gult ansikt som blinker med ett øye og har munnen formet som en munn som kysser, med et hjerte som flyr fra munnen, et ekte kyss. Ofte brukes til å uttrykke kjærlighet og omtenksomhet på en flørtende, eller til og med lekfull måte. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😘 Ansikt som gir slengkyss


Hva betyr 😗

Kyssende ansikt

En klassisk emoji, et gult ansikt med enkle åpne øyne og lepper formet som en munn som kysser. Brukes til lett og mildt å uttrykke følelser av kjærlighet og hengivenhet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😗 Kyssende ansikt


Hva betyr 😙

Kyssende ansikt med halvåpne øyne

En klassisk emoji bestående av et gult ansikt med smilende øyne og lepper formet som et munnstykke, og uttrykker varme følelser av kjærlighet og hengivenhet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😙 Kyssende ansikt med halvåpne øyne


Hva betyr 😚

Kyssende ansikt med lukkede øyne

En koselig emoji bestående av et gult ansikt med smilende øyne, rosa kinn og lepper formet som et munnstykke, og uttrykker varme følelser av kjærlighet og kjærlighet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😚 Kyssende ansikt med lukkede øyne


Hva betyr 😋

Smilende ansikt som slikker seg om munnen

En populær emoji med smilende øyne og et stort lukket smil med tungen som stikker ut fra ett hjørne, nesten som å slikke leppene sine etter å tygge noe godt. Ofte brukes det til å uttrykke at en tallerken er deilig, men kan også brukes til å uttrykke den som mener at en annen person er en skikkelig godbit. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😋 Smilende ansikt som slikker seg om munnen


Hva betyr 😛

Ansikt som rekker tunge

Et gult ansikt med små, men åpne øyne, og et stort gryte stikker ut tungen på en leken måte. Brukes primært til å uttrykke mildere ironi eller sarkasme, men ofte til og med galskap blandet med glede. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😛 Ansikt som rekker tunge


Hva betyr 😝

Ansikt som rekker tunge med lukkede øyne

En gul ansikt komprimerte øyne formet som en X og et stort smil med tungen som stikker ut gjennom munnen på en jevn måte. Brukes primært til å uttrykke sans for humor og følelser av humor, spenning og lykke. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😝 Ansikt som rekker tunge med lukkede øyne


Hva betyr 😜

Blunkende ansikt med tungen ut

Et gult ansikt med en fremspringende tunge som leppe og et øye som er lukket, som om det blinker. Brukes hovedsakelig for å formidle følelser om at noe er morsomt eller galt, eller at man er spøkende sunn. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😜 Blunkende ansikt med tungen ut


Hva betyr 🤪

Ansikt som skjærer grimaser

Denne emoji bør representere noen som gjør et morsomt ansikt. Med det store smilet og den fremspringende tungen (på de fleste plattformer), ledsaget av de forskjellige store hvite øynene med øyne i forskjellige retninger, gir emojin virkelig uttrykk for å være gal! Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤪 Ansikt som skjærer grimaser


Hva betyr 🤨

Ansikt med hevet øyenbryn

Et gult ansikt en flat og nøytral munn og tankevekkende øyenbryn hvor en av dem er litt hevet. Spesielt gir følelser av skepsis og mistanke, eller at man egentlig ikke tror eller stoler på noe eller noen. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤨 Ansikt med hevet øyenbryn


Hva betyr 🧐

Ansikt med monokkel

Et gult ansikt med litt buede øyenbryn og en litt skrå munn, ett øye er forsynt med en monokkel, noe som gir inntrykk av at noe er under inspeksjon. Brukes hovedsakelig for å formidle at noen er ettertanke eller stille spørsmål, den ene er skeptisk og ønsker å undersøke noe nærmere. Kan også brukes til å formidle selvtilfredshet eller en følelse av å være sofistikert. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🧐 Ansikt med monokkel


Hva betyr 🤓

Nerdeansikt

Et gult ansikt utstyrt med beskyttelsesbriller med tykk svart ramme, typiske nerdbriller, og et lite forsiktig smil med fremstående tenner. Brukes primært til å uttrykke nerdiness i positiv forstand, f.eks. noen som er veldig teknisk tenkende eller har mye kunnskap eller forpliktelse om noe - enten det handler om skole eller sport. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤓 Nerdeansikt


Hva betyr 😎

Smilende ansikt med solbriller

En klassisk emoji som for det meste representerer noen som virkelig føler seg kult, med et lukket og lykkelig smil og svarte solbriller av Wayfarer-typen. Også ofte brukt til å uttrykke selvtillit, holdning eller at du er veldig fornøyd med noe .. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😎 Smilende ansikt med solbriller


Hva betyr 🤩

Ansikt med stjerner til øyne

På engelsk kalles dette emoji noen ganger Star-Struck, som refererer til noe du blir når du ser en kjendis, f.eks. en skuespiller eller en musikkartner. Tanken er at det gigantiske smilet og stjernene foran øynene burde uttrykke undring, fascinasjon eller at man uttrykker beundring og er imponert. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤩 Ansikt med stjerner til øyne


Hva betyr 🥳

Festansikt

Et gult ansikt med smiley øyne og øyenbryn utstyrt med en fest hatt og en kalastuta, rundt ansiktet konfetti i alle slags farger. Brukes hovedsakelig for å uttrykke glede på f.eks. fester eller forskjellige feiringer som fødselsdager, nyttårsaften eller midsommeren. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥳 Festansikt


Hva betyr 😏

Ansikt med selvtilfreds smil

Dette er en klassisk emoji som ofte brukes til å uttrykke mischief eller list. Med det klassiske smilet på skråningen formidler de blinkende øynene som ser til siden og de opphøyde øyenbrynene virkelig at personen har noe ondskapsfullt i bevegelse. Emoji blir ofte ikke brukt uventet ofte som flirteverktøy. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😏 Ansikt med selvtilfreds smil


Hva betyr 😒

Irritert ansikt

Et gult ansikt med litt hevede øyenbryn og en liten snute og øyne som ser litt misfornøyd til side. Brukes ofte til å uttrykke forskjellige negative følelser som f.eks. irritasjon, misnøye, være sur eller skeptisk til noe (ofte en person). Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😒 Irritert ansikt


Hva betyr 😞

Skuffet ansikt

Et gult ansikt med store, dystre mine, lukkede triste øyne og en sur munn. Emoyen ser virkelig ut som lidelse og tristhet. Brukes til å formidle et sett uheldig følelser som sorg, skuffelse, stress, omvendelse eller begjærlighet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😞 Skuffet ansikt


Hva betyr 😔

Trist og tankefullt ansikt

Et gult ansikt med trist lukkede øyne og buede øyenbryn, med en lukket rett munn. Gir et uttrykk for å være tankefull på en trist måte, ser nesten ut av livet og det tenker på når alt virkelig gikk galt - hvorfor skjedde det slik? Brukes ofte til å uttrykke slike følelser av håpløshet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😔 Trist og tankefullt ansikt


Hva betyr 😟

Bekymret ansikt

Et gult ansikt med åpne øyne og hevet rynket øyenbryn, og en dyster min, emojin ser generelt utilfreds ut. Ofte brukes til å uttrykke moderat triste følelser som generell angst, lettere angst, ulykkelig eller mildt skuffet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😟 Bekymret ansikt


Hva betyr 😕

Forvirret ansikt

Et gult ansikt med åpne øyne og en vinklet munn, nesten som å tygge på leppene. Gir et inntrykk av å være usikker eller litt forvirret, som om den ikke vet hva som skjer, eller hvis det som skjedde, er greit. Brukes bare for å uttrykke at du er forvirret eller litt forvirret om noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😕 Forvirret ansikt


Hva betyr 🙁

Lett bistert ansikt

Et gult ansikt med åpne øyne og en munn som gir et lite duftinntrykk. Ofte brukes til å uttrykke milde følelser av skuffelse eller tristhet, eller at du er litt bekymret. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙁 Lett bistert ansikt


Hva betyr ☹️

Surt ansikt

Det klassiske sure ansiktet. Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en munn som gir et svært surt inntrykk. Brukes ofte til å uttrykke ganske sterke følelser av skuffelse eller tristhet, eller at man er ganske bekymret. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ☹️ Surt ansikt


Hva betyr 😣

Utholdende ansikt

Et gult ansikt med litt svimmelete, rynket øyenbryn og komprimerte X-formede øyne, nesten som å slite for å holde tårene inni eller gjennomgå noe veldig vanskelig. Ofte pleide å uttrykke at du sliter vedvarende, men kan også brukes til å uttrykke forskjellige grader av frustrasjon, tristhet og hjelpeløshet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😣 Utholdende ansikt


Hva betyr 😖

Forbløffet ansikt

Et gult ansikt med komprimerte X-formede øyne og en krøllete munn, nesten som den er frustrert og prøver å holde tilbake tårene. Brukes ofte til å uttrykke følelser som frustrasjon, avsky, tap eller irritasjon. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😖 Forbløffet ansikt


Hva betyr 😫

Opprørt ansikt

Et gult ansikt med komprimerte X-formede øyne bøyde øyenbryn og en stor åpen munn som ser litt misfornøyd, nesten som å hente pusten etter en innsats eller gjengivelse. Er ment å representere tretthet eller tretthet, men brukes ofte til å uttrykke forskjellige nivåer av frustrasjon eller at du er trist. Noen ganger er det også brukt til å uttrykke at du er forbauset og egentlig ikke kan håndtere hvor bra noen eller noe er. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😫 Opprørt ansikt


Hva betyr 😩

Utmattet ansikt

Et gult ansikt med lukkede rynket øyne og enda mer rynket øyenbryn, og en stor åpen munn som på en eller annen måte ser litt misfornøyd, nesten som om den skal gi opp. Er ment å reflektere følelser av frustrasjon og tristhet, men også på en lekfull måte til en viss grad fornøyelse og hengivenhet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😩 Utmattet ansikt


Hva betyr 🥺

Bønnfallende ansikt

Et gult ansikt med buede øyenbryn, store "valpøyer", en munn som uttrykker noen form for bekymring og med en liten rødhet rundt kinnene. Denne emoji skal representere et ansikt som ber og beder, men kan også brukes til å uttrykke hvor rødt det er blitt over noe som noen har gjort, eller hvor mye man beundrer eller noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥺 Bønnfallende ansikt


Hva betyr 😢

Gråtende ansikt

Et gult ansikt med buede øyenbryn, triste øyne, og et lite trist uttrykk i munnen, med en tåre fra ett øye som løper langs kinnet. Brukes ofte til å uttrykke milde følelser av tristhet eller smerte, bare at du er trist. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😢 Gråtende ansikt


Hva betyr 😭

Ansikt som gråter høylytt

Et gult ansikt med buede øyenbryn, lukkede triste øyne og en åpen, men komprimert munn som utstråler fortvilelse, med tårer som strømmer ned i kinnene fra begge øynene. Er ment å uttrykke ubeskrivelig variasjon og fortvilelse, men brukes også ofte til å uttrykke overveldende følelser av lykke eller takknemlighet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😭 Ansikt som gråter høylytt


Hva betyr 😤

Irritert ansikt som blåser luft ut

Et gult ansikt med lukkede øyne, rynket øyenbryn og en stor dyster gruve, med to dampsprut som blåser ut av emojis nese. Det er veldig enkelt å tro at denne emoji skal symbolisere noen som er sint og blåser luft ut av nesen, eller som sniffer ganske fornuftig som om de har rett på noe eller tror at noen andre gjør vondt. Men denne emojien skal faktisk symbolisere et triumferende ansiktsuttrykk, tro det eller ikke. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😤 Irritert ansikt som blåser luft ut


Hva betyr 😠

Sint ansikt

Et gult ansikt med ganske liten buet munn og øyenbryn rynket skråt nedover på en måte som gjør ansiktet ser sint ut. Er ment å uttrykke varierende følelser av sinne, f.eks. at du er sur eller irritert, eller til og med forbannet. Kan også brukes til å symbolisere at man er mening med mening. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😠 Sint ansikt


Hva betyr 😡

Surmulende ansikt

Et rødfarget ansikt med ganske liten buet munn og øyenbryn rynket skråt nedover på en måte som gjør ansiktet ser sint ut. Er ment å uttrykke sterke følelser av sinne og hat, f.eks. at du er riktig forbannet, opprørt eller irritert. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😡 Surmulende ansikt


Hva betyr 🤬

Ansikt med symboler over munnen

Et rødfarget ansikt med øyenbryn rynket skråt ned på en måte som gjør ansiktet ser sint ut, og en svart stripe av hvite typografiske symboler som dekker munnen. Er ment å uttrykke sterke følelser av sinne og agitasjon mens du sværer eller skriker uvitende ord. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤬 Ansikt med symboler over munnen


Hva betyr 🤯

Hode som eksploderer

Et gult ansikt med åpen munn og et generelt ganske overrasket ansiktsuttrykk. Toppen av emojin er designet som en eksplosjon av en atombombe-type med en stor soppsky sky opp fra emojin. Ofte brukes denne emojiene til å uttrykke sinne, at du er veldig forbannet - men den kan også brukes til å uttrykke at du har fått tankene dine sprengt så å si, dvs. at du er i sjokk av f.eks. beundring (eller undring). Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤯 Hode som eksploderer


Hva betyr 😳

Ansikt med vidåpne øyne

Et gult ansikt med hevede øyenbryn og en liten lukket munn, men med gigantiske store og anspente øyne som stirrer rett frem - og rosenrøde kinn. Brukes ofte til å formidle en følelse av flauhet, til å skamme seg over noe eller å føle seg litt ubehagelig. Kan også brukes til å uttrykke sin beundring for noe og for å smigre andre. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😳 Ansikt med vidåpne øyne


Hva betyr 🥵

Varmt ansikt

Et rødoransje ansikt med buede øyenbryn og litt urolige øyne, en stor svettedråpe som løper nedover pannen og en utstående tunge som formidler at den lille emojien har det vanskelig. Emojin skal visstnok formidle at du opplever veldig høye temperaturer og føler deg overopphetet, men det kan også brukes til å uttrykke at du fysisk blir tiltrukket av noen eller noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥵 Varmt ansikt


Hva betyr 🥶

Kaldt ansikt

Et isblått ansikt med en stor og bred firkantet munn der både overkjeven og underkjeven er synlige og klemmes helt, under munnen og langs haken, henger istapper fra den dårlige frysende emojien. Ideen med denne emojiene er delvis å formidle en ekstrem forkjølelse, eller at du opplever en ekstrem forkjølelse - men ikke bare kulde i form av vær, men også en slags personlig forkjølelse som du kan oppleve av noen som f.eks. ønsker ikke å være venn. Noen ganger kan emojin også brukes til å uttrykke at du synes noen eller noe er kult. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥶 Kaldt ansikt


Hva betyr 😱

Ansikt som skriker av frykt

Et gult ansikt med hendene hardt presset mot emojis kinn, en vidåpen munn og store kritthvite øyne, og med en panne som er lyseblå i fargen. Tanken med emojiene er å formidle at den skriker i redsel, eller blir helt livredd. Inspirasjon er hentet fra det kjente maleriet Skriet av den kjente norske kunstneren Edvard Munch. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😱 Ansikt som skriker av frykt


Hva betyr 😨

Skremt ansikt

Et gult ansikt med en lyseblå panne, buede øyenbryn med litt urolige øyne og en halvåpen munn som uttrykker en form for overraskelse eller frykt. Brukes ofte til å formidle frykt eller redsel, men brukes også til å formidle mange andre følelser som sjokk, utmattelse, kulde, overraskelse eller å bli imponert. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😨 Skremt ansikt


Hva betyr 😰

Ansikt med åpen munn og kaldsvette

Et gult ansikt med en lyseblå panner, buede øyenbryn med litt urolige øyne, og en ganske sammensnørt munn, med en stor svette som drypper fra pannen. Brukes ofte til å uttrykke følelser som å være kaldsvett, skuffet, redd, engstelig eller trist. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😰 Ansikt med åpen munn og kaldsvette


Hva betyr 😥

Skuffet, men lettet ansikt

Et gult ansikt med buede øyenbryn og litt bekymrede øyne, en ganske sammensnørt munn som ser noe trist ut, og en stor svettedråpe som løper fra pannen. Er ment å brukes til å uttrykke at du er noe trist eller opprørt, men likevel lettet over at ting ikke ble verre enn de ble. Dette kan for eksempel være en ulykke som så verre ut enn den var, eller at du for eksempel hadde veldig uflaks. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😥 Skuffet, men lettet ansikt


Hva betyr 😓

Ansikt med kaldsvette

Et gult ansikt med lukkede øyne som er vinklet ned på en litt trist måte og en lukket munn som også er vinklet nedover som om det er bekymret eller til og med trist. På toppen av pannen er en stor svettedråpe. Ofte brukt til å formidle mildere følelser av tristhet, smerte, frustrasjon eller skuffelse. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😓 Ansikt med kaldsvette


Hva betyr 🤗

Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem

Et varmt smilende ansikt med utstrakte hender. Vanligvis er denne emojiene rettet mot en som klemmer, at hendene er utstrakte som om emojiene skal gi en klem. Imidlertid er det flere mulige representasjoner for denne emojiene, spesielt er den ofte brukt for å symbolisere bevegelsen jazzhender (assosiert med dans), men kan også brukes rent generelt for å uttrykke sin takk eller støtte og til formidle varme og positive følelser. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤗 Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem


Hva betyr 🤔

Tankefullt ansikt

Et gult ansikt med buede eller rynkete øyenbryn og med et blikk oppover hviler tommelen og pekefingeren på emojis hake. Er ment å formidle at du tenker på eller tenker på noe, noen ganger på en positiv måte og noen ganger på en negativ og noe nedsettende måte. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤔 Tankefullt ansikt


Hva betyr 🤭

Rødmende ansikt med hånden foran munnen

Et gult ansikt med åpne og litt lekne øyne og med en hånd som dekker emojis munn. Tanken med denne emojiene er at den skal uttrykke følelsen av oops! eller for eksempel å uttrykke overraskelse over at noen kan være litt ærlige og rettferdige. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤭 Rødmende ansikt med hånden foran munnen


Hva betyr 🤫

Ansikt som hysjer

Et gult ansikt med åpne og litt lekne øyne og med pekefingeren utvidet over en lukket munn som om emojinen sier shh! Er ment å brukes til å formidle stillhet eller hemmeligheter, eller bare for å være diskret om noe som snart skal høres.. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤫 Ansikt som hysjer


Hva betyr 🫡

Ansikt som hilser

Denne emojien representerer et gult ansikt med et seriøst ansiktsuttrykk, som har en hånd opp mot pannen og hilser. Brukes fremfor alt for å vise respekt for noen eller noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫡 Ansikt som hilser


Hva betyr 🫠

Smeltende ansikt

Denne emojien representerer et smilende gult ansikt, som smelter og danner en sølepytt. Det kan ha flere betydninger, men brukes ofte for å uttrykke ekstrem varme, at du svetter i hjel. Men kan også brukes til å vise at du skammer deg eller synes at noe er flaut. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫠 Smeltende ansikt


Hva betyr 🫢

Ansikt med åpne øyne og hånd mot munn

Denne emojien representerer et gult ansikt med åpne øyne og en hånd som dekker munnen. Det brukes ofte for å uttrykke at man er sjokkert eller overrasket. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫢 Ansikt med åpne øyne og hånd mot munn


Hva betyr 🫣

Ansikt med øye som titter ut

Denne emojien representerer et gult ansikt med begge hendene over øynene, men hvor et øye litt forsiktig ser ut gjennom fingrene. Øyenbrynene heves også som en overraskelse. Det brukes ofte for å uttrykke at begge ønsker å se bort, men likevel ikke. Ofte når det kommer til ting som kan være skummelt, ekkelt eller pinlig. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫣 Ansikt med øye som titter ut


Hva betyr 🫥

Ansikt med stiplet kant

Denne emojien representerer et dempet gult nøytralt ansikt med en stiplet eller stiplet omriss. En mulig betydning av emojien er at den skal representere noen som er usynlig, eller skjult. En annen betydning kan være at den representerer underdanighet, isolasjon og depresjon. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫥 Ansikt med stiplet kant


Hva betyr 🤥

Lyvende ansikt

Et gult ansikt med åpne og litt store og dystre øyne, en litt skrå munn og en lang lang nese - som om emojinen ligger som Pinocchio. Ideen med denne emojiene er også å formidle akkurat det, at du lyver eller at du vil antyde at noen andre lyver. Men det kan også brukes til å formidle at du kanskje ikke virkelig tror på en person. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤥 Lyvende ansikt


Hva betyr 🥹

Smilende ansikt som holder tårene tilbake

Denne emojien representerer et gult ansikt med et bedende uttrykk, og det kommer tårer fra bunnen av de to store øynene. Den kan brukes til å uttrykke et stort antall følelser, som lykke, takknemlighet, beundring, tristhet og sinne. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥹 Smilende ansikt som holder tårene tilbake


Hva betyr 😶

Ansikt uten munn

Et gult ansikt med åpne og lett nøytrale øyne, men mangler munn og nese. Ofte, med denne emojiene, ønsker du å formidle en følelse av å ikke kunne finne ordene, eller at du rett og slett ikke kan snakke fordi en situasjon er for rotete. Kan også brukes til å formidle generelt negative følelser som frustrasjon og skuffelse. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😶 Ansikt uten munn


Hva betyr 🫤

Ansikt med diagonal munn

Denne emojien representerer et gult ansikt med en lukket og skråstilt munn. Det brukes ofte for å uttrykke at du er skeptisk til noe, eller at du føler deg forvirret eller frustrert. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫤 Ansikt med diagonal munn


Hva betyr 😐

Nøytralt ansikt

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en flat lukket munn. Brukes ofte for å formidle en nøytral stilling, eller i noen tilfeller til og med mild irritasjon eller som et merke at du ikke finner det som nettopp ble sagt veldig morsomt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😐 Nøytralt ansikt


Hva betyr 😑

Uttrykksløst ansikt

Et gult ansikt med flate lukkede øyne og en flat munn som også er lukket. Brukes til å formidle litt mer intense følelser enn det lignende ansiktet med åpne øyne, ofte uttrykk for frustrasjon eller irritert av noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😑 Uttrykksløst ansikt


Hva betyr 😬

Ansikt med grimase

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en åpen munn med klemte tenner. Ofte brukt til å representere et stort sett av følelser av litt negativ art, som at du er nervøs, føler at noe er flaut eller at du føler deg generelt ubehagelig. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😬 Ansikt med grimase


Hva betyr 🙄

Ansikt som himler med øynene

Et gult ansikt med store øyne som ser oppover, nesten som de ruller oppover, med en liten og lukket munn som ser litt halvt sur ut. Brukes ofte til å uttrykke nøyaktig "ruller med øynene" -uttrykk, som sukk og tenking - men ja. ikke enig i noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙄 Ansikt som himler med øynene


Hva betyr 😯

Overrasket ansikt

Et gult ansikt med ganske små, men fortsatt åpne øyne, som ser noe overrasket ut. Øyenbrynene er hevet og vinklet nedover, utad. Munnen er åpen og formidler en følelse av overraskelse, omtrent som når du blir fortalt, men ikke forstår hvorfor du har blitt fortalt det. Brukes ofte til å uttrykke bare å være overrasket eller i noen tilfeller skammelig. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😯 Overrasket ansikt


Hva betyr 😦

Surt ansikt med åpen munn

Et gult ansikt med små åpne øyne med en halvåpen nedover-smilende munn som gir et virkelig overrasket, og noe skremmende inntrykk. Ofte brukt til å formidle bare milde følelser av skuffelse, bekymringer eller depresjon. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😦 Surt ansikt med åpen munn


Hva betyr 😧

Angstfylt ansikt

Et gult ansikt med små åpne øyne og en halvåpen nedover-smilende munn, og hevede øyenbrynene vinklet skrått nedover, utad sett. Ofte brukt til å formidle overraskende følelser knyttet til forvirring eller bekymring, noen ganger også for å uttrykke at man er sjokkert og litt forvirret. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😧 Angstfylt ansikt


Hva betyr 😮

Overrasket ansikt med åpen munn

Et gult ansikt med små åpne øyne og en åpen rund munn med et nesten gapende utseende, omtrent som det er overrasket eller sjokkert og sier "Wow!" Brukes ofte for å formidle den spesielle overraskelsesfølelsen, men noen ganger også for å formidle noe som "hva, egentlig?". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😮 Overrasket ansikt med åpen munn


Hva betyr 😲

Forbauset ansikt

Et gult ansikt med åpne, langstrakte øyne og buede øyenbrynene som er litt vinklet utover, med en helt åpen munn med glimrende fortennene som ser ut til å være ordentlig overrasket eller sjokkert. Brukes ofte til å uttrykke mange forskjellige følelser som kan knyttes til både positive og negative ting, som overraskelse, beundring, mistillit, bekymringer og så videre. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😲 Forbauset ansikt


Hva betyr 🥱

Gjespende ansikt

Et gult ansikt med lukkede øyne og en stor vidåpen munn dekket av en hånd, der ideen er at man skal symbolisere et stort gjesp. Brukes ofte for å representere at du kjeder deg av f.eks. et bestemt emne eller person, eller bare for å demonstrere at du er sliten etter at du ikke har sovet godt om natten. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥱 Gjespende ansikt


Hva betyr 😴

Sovende ansikt

Et gult ansikt med lukkede øyne og en snorkende munn, i pannen, svir det klassiske sovnet som består av tre zz: zzz. Brukes først og fremst til å formidle at du er sliten og ønsker å sove, men kan også brukes til å formidle at du virkelig er lei av noe og kjeder deg. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😴 Sovende ansikt


Hva betyr 🤤

Siklende ansikt

Et gult ansikt med lukkede nedvinklede øyne og øyenbryn som matcher vinkelen, med ett øyenbryn litt hevet, fra munnen som er halvåpen, spytt eller dråpe fra det ene hjørnet. Brukes ofte til å uttrykke lyst, spesielt den begjæren som handler om deilig mat eller søtsaker, men også den begjæren som handler om en annen person som du synes er attraktiv eller sexy. Noen ganger brukes det også til å uttrykke at du er søvnig, eller at du er døsig i søvn. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤤 Siklende ansikt


Hva betyr 😪

Søvnig ansikt

Et gult ansikt med lukkede øyne og litt nedover øyenbrynene, med en munn som er litt åpen, og en båndboble som kikker ut av nesen. Strengboblen er en klassisk karakter i anime- og manga-verdenen for å indikere at noen er slitne eller sover, og det er akkurat dette denne emojiene er ment å representere også, at du er trøtt eller sover. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😪 Søvnig ansikt


Hva betyr 😵

Svimmelt ansikt

Et gult ansikt med store X-lignende øyne, hevet lett vinklede øyenbryn og en stor rund og åpen munn. Brukes ofte til å uttrykke ganske ekte sjokk, overraskelse, overraskelse, skjelving eller forvirring. Kan noen ganger også brukes til å representere sykdom, være beruset og i noen tilfeller til og med død. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😵 Svimmelt ansikt


Hva betyr 🤐

Ansikt med glidelås til munn

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en munn som lukkes ved å være utstyrt med glidelås. Generelt sett representerer hemmeligheter at du lover å holde en hemmelighet eller at du vil at noen skal være stille om det du nettopp fortalte, men det kan også brukes når du vil at noen skal slutte å snakke, f.eks. "zip det"! Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤐 Ansikt med glidelås til munn


Hva betyr 🥴

Svimmelt (beruset) ansikt

Et gult ansikt med en rynket munn og like rynkete øyne og øyenbryn, med svak rødhet. Brukes ofte til å uttrykke at du er beruset av enten alkohol eller sterke følelser for en annen person eller fenomen. Men kan også brukes til å uttrykke følelser knyttet til utmattelse, avsky eller at du er utmattet - eller helt fornøyd. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥴 Svimmelt (beruset) ansikt


Hva betyr 🤢

Uvel ansikt

Et grønt ansikt med litt dystre øyne sammen med buede øyenbryn, og en munn som ser ut til å holde noe tilbake. Brukes ofte til å representere fysisk sykdom eller å være avsky eller spydig med noe, siden tolkningen ofte er at emojiene gjør alt de kan for å holde tilbake et oppkast. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤢 Uvel ansikt


Hva betyr 🤮

Ansikt som spyr

Et gult ansikt med rynkete øyne som sammen danner et stort X og buede øyenbryn, ut av den store vidåpne munnen, stikker grønne begerglass ut. Brukes til å uttrykke fysisk sykdom, f.eks. mageplager, men kan også brukes til å uttrykke at du virkelig er avsky eller spydig med noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤮 Ansikt som spyr


Hva betyr 🤧

Nysende ansikt

Et gult ansikt med rynkete øyne som til sammen danner et stort X, munnen er hakkete og for nesen har emojinen et hvitt lommetørkle eller serviett. Brukes ofte til å overføre enkel sykdom i form av forkjølelse eller allergi. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤧 Nysende ansikt


Hva betyr 😷

Ansikt med munnbind

Et gult ansikt med lukkede øyne som har en hvit ansiktsmaske over munnen og nesen. Oftest er det helsepersonell som bruker slike masker, men i Asia generelt og Japan spesielt brukes disse maskene også av vanlige mennesker når de er kalde - for å forhindre at de sprer sykdommen og smitter andre mennesker. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😷 Ansikt med munnbind


Hva betyr 🤒

Ansikt med termometer

Et gult ansikt med enkle øyne og litt bøyde triste øyenbryn, rosenrøde kinn og en lukket munn der det stikker ut et termometer. Brukes først og fremst for å formidle at en person har feber og er syk, men brukes også til å representere sykdom generelt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤒 Ansikt med termometer


Hva betyr 🤕

Ansikt med bandasje på hodet

Et gult ansikt med enkle øyne og litt bøyde triste øyenbryn og en skrå munn som ser litt dugg ut, rundt pannen, emojinen har en bandasje som er pakket rundt hele hodet. Ofte brukt til å formidle fysisk skade, ikke bare til hodet, men kan også brukes til å formidle emosjonell smerte. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤕 Ansikt med bandasje på hodet


Hva betyr 🤑

Pengeansikt

Et gult ansikt med hevede øyenbryn og dollartegn som øyne, med en stor grønn tunge som stikker ut gjennom munnen med et gigantisk smil, på tungen er også et dollartegn. Fremfor alt brukes det til å formidle ting om penger, for å tjene penger, å være rik, å være rik, for å lykkes i livet, og så videre. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤑 Pengeansikt


Hva betyr 😮‍💨

Utånding av ansiktet

Et gult ansikt som kan oppfattes som noe lettet etter å ha vært bekymret, med et vindkast som blåser ut av munnen som om det puster ut etter noe vanskelig. Ofte brukt til å uttrykke lettelse eller utmattelse, men noen ganger også som et sukk av skuffelse eller misnøye. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😮‍💨 Utånding av ansiktet


Hva betyr 😵‍💫

Ansikt med spiraløyne

Et gult ansikt med øyne formet som spiraler og en stor vidåpning. Brukes til å gi uttrykk for å være f.eks. svimmel eller desorientert, men også for å representere f.eks. hypnose eller andre "mind-games". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😵‍💫 Ansikt med spiraløyne


Hva betyr 😶‍🌫️

Ansikt i skyene

Et gult ansikt som virker omgitt av hvite skyer eller tykk røyk. Med sitt litt tvetydige utseende kan emoji antas å ha flere betydninger, men vanligvis brukes det til å representere en litt uklar sinnstilstand eller at du er forvirret, men kan også brukes til å representere den rolige følelsen som kan oppstå når du er veldig glad. Som ren symbolikk brukes den noen ganger også for å indikere at det er røyk, f.eks. ved brann eller noen som røyker. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😶‍🌫️ Ansikt i skyene


Hva betyr 🫨

Ristende ansikt

Denne emojien representerer et ansikt som rister på hodet, som om det er uenig i noe eller er sjokkert og ikke kan forstå hva som skjer. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫨 Ristende ansikt


Hva betyr 🤠

Cowboyansikt

Et gult ansikt med store glade øyne og en vid åpen munn som viser alle tennene i overkjeven, på hodet har emojin en brun skinnhatt som gjør at den ser ut som en ekte cowboy. Brukes ofte til å uttrykke at du er truet, har god selvtillit og ofte at du er litt "full i fan". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤠 Cowboyansikt


Hva betyr 🥸

Skjult ansikt

Et gult ansikt med store briller og en stor falsk nese, sammen med øyenbryn og bart som de også ser ut som falske. Emojin er ment å uttrykke noen som er i forkledning. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🥸 Skjult ansikt


Hva betyr 😈

Smilende ansikt med horn

Et lilla ansikt med øynene trukket sammen og øyenbrynene vinklet skrått oppover, munnen gliser på en leken og lekende måte og ved sidene av hodet stikker to horn ut. Brukes ofte for å formidle at du er ulydig eller uanstendig på en ganske seksuell måte, eller at du er leken og rampete og har noe rackutstyr på gang. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 😈 Smilende ansikt med horn


Hva betyr 👿

Sint ansikt med horn

Et lilla ansikt med øyne som er innsnevret og øyenbrynene vinklet oppover, munnen ser litt sur ut og formidler både misnøye og sinne. Brukes ofte for å formidle at du virkelig er sur eller har dårlige tanker. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👿 Sint ansikt med horn


Hva betyr 👹

Uhyre

Et grotesk rødlig ansikt med store øyne, menneskelig nese og en stor smilende munn med hvite hoggtenner. Skal representere en japansk demon (oni) og blir fremstilt av en skikkelse som heter Namahage, som har sin opprinnelse i japanske folkeeventyr. I følge tradisjonen skal man kle seg ut for Namahage i løpet av det nye året, med mål om å prøve å fraråde onde ånder og beskytte familien. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👹 Uhyre


Hva betyr 👺

Japansk troll

En dårlig rød maske med lang nese, sinte øyne og buskete øyenbryn og bart, pannen er rynket. Representerer en skikkelse som kalles "tengu" i japansk mytologi. Tengun er en ond demonliknende skapning som forfører og fører mennesker til kjetteri. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👺 Japansk troll


Hva betyr 🤡

Klovneansikt

Et klassisk sirkus eller bursdagsklovn, med hvit ansiktsmakeup og en rød nese akkompagnert av overdrevne øyne og et gigantisk smil med enorme lepper og to røde hårnåler. Brukes ofte for å formidle at noen er litt rampete eller sprø, eller at du synes noen er dum eller at noe er stygt eller skummelt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤡 Klovneansikt


Hva betyr 💩

Bæsj

Et kjent smil som er utformet som en haug med hover med stort smil og opphøyde øyne. Bæsj er utformet som en virvel som klatrer oppover, og har derfor også blitt brukt av mange til å symbolisere myk is med sjokoladesmak. Emojin brukes ofte til å representere ulike problemer relatert til badet eller som har å gjøre med dyr, men kan også brukes til å formidle at man er glad og i en litt skummel stemning. I den japanske kulturen er hellingen av hover også brukt til å ønske seg lykke til. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💩 Bæsj


Hva betyr 👻

Spøkelse

Denne emojiene representerer et typisk hvitt tegneserie-spøkelse. Spøkelset stikker ut tungen og strekker armene, og har det ene øyet som er større enn det andre (på noen enheter). Du får inntrykk av at spøkelset sier "BU!" på en vennlig måte. Brukes ofte for å formidle at noe er morsomt eller morsomt, og det er veldig vanlig å bruke det rundt Halloween. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👻 Spøkelse


Hva betyr 💀

Hodeskalle

Denne emojien representerer en menneskelig hodeskalle i sin typiske hvitgrå farge, med hvite tenner og sorte øyehull. Ofte brukt til å formidle død, men ikke bare fysisk død, men også "mental død" i form av latter til døden eller lignende. Det er veldig vanlig å bruke det rundt Halloween. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💀 Hodeskalle


Hva betyr ☠️

Hodeskalle og bein i kryss

Denne emojien representerer en typisk hvitgrå menneskeskalle plassert foran ben formet som en X, akkurat som på et sjørøverflagg eller symbolet som indikerer at noe er giftig. Brukes ofte til å formidle følelser om død eller at noe er ekstremt farlig, men kan også brukes lekent for å representere den, for eksempel. dør av latter. Brukes veldig ofte rundt Halloween. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ☠️ Hodeskalle og bein i kryss


Hva betyr 👽

Romvesen

Denne emojiene representerer en typisk romvesen som den som oftest produseres i f.eks. filmer eller tegneserier. Et ovalt hode helt uten hår, og med store svarte øyne som også er ovale, samt med et lite skjeggete smil. Ofte brukt i sammenhenger der man snakker om livet på andre planeter enn jorden eller andre stoffer som påvirker verdensrommet, men er også veldig vanlig for det å formidle "goofyness", slik at du kan være litt rar og rar. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👽 Romvesen


Hva betyr 👾

Romvesen monster

Denne emojiene representerer et rommonster da de ofte blir fremstilt i eldre dataspill som f.eks. Space Invaders, tenk 8-bit grafikk og gamle shoot em up-spill på arkadeautomater eller gamle videospill som Nintendo, Sega og Intellivision. Bare en ekte retrovariant av et rommonster som Elder Millennials er vant til å se dem. Ofte brukt i sammenhenger der du snakker om rom og liv utenfor jorden, men også like ofte når det kommer til video- eller dataspill og annet relatert til spill og popkultur. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 👾 Romvesen monster


Hva betyr 🤖

Robotansikt

Denne emojien representerer et typisk robotansikt, med en lyspære i hovedlobbyen og store runde hvite øyne. Ofte brukt innen science fiction, robotikk, engineering, programmering og AI (kunstig intelligens). Det formidler også en ganske varm og behagelig følelse av å være litt cranky. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤖 Robotansikt


Hva betyr 🎃

Halloween-lykt

Denne emojiene representerer en typisk lykt, eller som den er kjent på engelsk som "Jack-O-Lantern". Dermed har en slik pumpe som en tendens til å ligne et ansikt, og så setter en lampe inni. Dette er veldig vanlig rundt Halloween, spesielt i USA, og er derfor et av de vanligste symbolene folk forbinder med Halloween. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🎃 Halloween-lykt