Emoji 🤢 - Uvel ansikt

🤢

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤢

Et grønt ansikt med litt dystre øyne sammen med buede øyenbryn, og en munn som ser ut til å holde noe tilbake. Brukes ofte til å representere fysisk sykdom eller å være avsky eller spydig med noe, siden tolkningen ofte er at emojiene gjør alt de kan for å holde tilbake et oppkast.

Info om emoji uvel ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤢. Emojin uvel ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin uvel ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just uvel ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji uvel ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Nauseated face
🇳🇴 Svensk: Illamående ansikte
🇩🇰 Dansk: Ansigt med kvalme
🇫🇮 Finsk: Pahoinvoivat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤢

Hvis du vil kopiere emojin uvel ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F922

Bruk i HTML:   🤢

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"