Emoji 🤝 - Håndtrykk

🤝

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤝

Denne emojiene representerer to hender som håndhilser eller hilser på hverandre. Brukes ofte til å uttrykke en spesiell hilsen mellom f.eks. venner eller forretningspartnere.


Info om emoji håndtrykk

Her kan du lese mer om emojin 🤝. Hovedgruppen som emojin håndtrykk tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just håndtrykk det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji håndtrykk på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Handshake
🇳🇴 Svensk: Skaka händer
🇩🇰 Dansk: Håndtryk
🇫🇮 Finsk: Kättely

Kopier og bruk emoji 🤝

Hvis du vil kopiere emojin håndtrykk til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91D

Bruk i HTML:   🤝


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"