Emoji 😔 - Trist og tankefullt ansikt

😔

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😔

Et gult ansikt med trist lukkede øyne og buede øyenbryn, med en lukket rett munn. Gir et uttrykk for å være tankefull på en trist måte, ser nesten ut av livet og det tenker på når alt virkelig gikk galt - hvorfor skjedde det slik? Brukes ofte til å uttrykke slike følelser av håpløshet.


Info om emoji trist og tankefullt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😔. Hovedgruppen som emojin trist og tankefullt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just trist og tankefullt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji trist og tankefullt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Pensive face
🇳🇴 Svensk: Avvaktande ansikte
🇩🇰 Dansk: Trist, tænksomt ansigt
🇫🇮 Finsk: Surullisen mietteliäät kasvot

Kopier og bruk emoji 😔

Hvis du vil kopiere emojin trist og tankefullt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F614

Bruk i HTML:   😔


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"