Emoji 🤘 - Rocketegn

🤘

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤘

Denne emojiene representerer et av de mest kjente håndskiltene, Corna, eller på engelsk: Sign of the Horns. I gammel forstand ble den ofte brukt i land i Middelhavet der man trodde at Corna-gesten ville beskytte mot det onde øye. Tall (siden 1970-tallet) brukes imidlertid ofte av hardrockere eller de som hører på heavy metal, spesielt under konserter.


Andre varianter av emoji "rocketegn"

Rocketegn er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤘🏻

Hva betyr 🤘🏻

Emoji 🤘🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "rocketegn, lys hudfarge" og representerer emoji rocketegn med lys hudfarge.

🤘🏼

Hva betyr 🤘🏼

Emoji 🤘🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "rocketegn, beige hudfarge" og representerer emoji rocketegn med beige hudfarge.

🤘🏽

Hva betyr 🤘🏽

Emoji 🤘🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "rocketegn, lysebrun hudfarge" og representerer emoji rocketegn med lysebrun hudfarge.

🤘🏾

Hva betyr 🤘🏾

Emoji 🤘🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "rocketegn, mørk brun hudfarge" og representerer emoji rocketegn med mørk brun hudfarge.

🤘🏿

Hva betyr 🤘🏿

Emoji 🤘🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "rocketegn, mørk hudfarge" og representerer emoji rocketegn med mørk hudfarge.


Info om emoji rocketegn

Her kan du lese mer om emojin 🤘. Hovedgruppen som emojin rocketegn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rocketegn det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji rocketegn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Sign of the horns
🇳🇴 Svensk: Corna-hand (rock on)
🇩🇰 Dansk: Rocktegn
🇫🇮 Finsk: Pirunsarvet

Kopier og bruk emoji 🤘

Hvis du vil kopiere emojin rocketegn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F918

Bruk i HTML:   🤘


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"