Emoji 🧑‍💼 - Kontor arbeider

🧑‍💼

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧑‍💼

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kontor arbeider. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er office worker.


Statistikk for emoji 🧑‍💼

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🧑‍💼 ("kontor arbeider"), er på plass 556 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🧑‍💼 er april, sist den hadde omtrent 30 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mai. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🧑‍💼.


Andre varianter av emoji "kontor arbeider"

Kontor arbeider er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🧑🏻‍💼

Hva betyr 🧑🏻‍💼

Emoji 🧑🏻‍💼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kontor arbeider, lys hudfarge" og representerer emoji kontor arbeider med lys hudfarge.

🧑🏼‍💼

Hva betyr 🧑🏼‍💼

Emoji 🧑🏼‍💼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kontor arbeider, beige hudfarge" og representerer emoji kontor arbeider med beige hudfarge.

🧑🏽‍💼

Hva betyr 🧑🏽‍💼

Emoji 🧑🏽‍💼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kontor arbeider, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kontor arbeider med lysebrun hudfarge.

🧑🏾‍💼

Hva betyr 🧑🏾‍💼

Emoji 🧑🏾‍💼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kontor arbeider, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kontor arbeider med mørk brun hudfarge.

🧑🏿‍💼

Hva betyr 🧑🏿‍💼

Emoji 🧑🏿‍💼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kontor arbeider, mørk hudfarge" og representerer emoji kontor arbeider med mørk hudfarge.


Info om emoji kontor arbeider

Her kan du lese mer om emojin 🧑‍💼. Hovedgruppen som emojin kontor arbeider tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kontor arbeider det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kontor arbeider på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Office worker
🇳🇴 Svensk: Kontorsarbetare
🇩🇰 Dansk: Kontorarbejder
🇫🇮 Finsk: Toimistotyöntekijä

Kopier og bruk emoji 🧑‍💼

Hvis du vil kopiere emojin kontor arbeider til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D1 200D 1F4BC

Bruk i HTML:   🧑‍💼


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"