Emoji 🙋 - Lykkelig person som løfter den ene hånden

🙋

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙋

Denne emojiene representerer en person som løfter hånden i luften, omtrent som den prøver å vekke oppmerksomhet og ønsker å stille et spørsmål, for eksempel. en forelesning eller leksjon. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji lykkelig person som løfter den ene hånden

Her kan du lese mer om emojin 🙋. Hovedgruppen som emojin lykkelig person som løfter den ene hånden tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lykkelig person som løfter den ene hånden det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji lykkelig person som løfter den ene hånden på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Happy person raising one hand
🇳🇴 Svensk: Glad person som räcker upp en hand
🇩🇰 Dansk: Glad person, der løfter den ene hånd
🇫🇮 Finsk: Iloinen henkilö nostaa toista kättään

Andre varianter av emoji "lykkelig person som løfter den ene hånden"


Kopier og bruk emoji 🙋

Hvis du vil kopiere emojin lykkelig person som løfter den ene hånden til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64B

Bruk i HTML:   🙋

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"