Emoji 🙋 - Lykkelig person som løfter den ene hånden

🙋

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙋

Denne emojiene representerer en person som løfter hånden i luften, omtrent som den prøver å vekke oppmerksomhet og ønsker å stille et spørsmål, for eksempel. en forelesning eller leksjon. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Statistikk for emoji 🙋

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🙋 ("lykkelig person som løfter den ene hånden"), er på plass 240 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🙋 er juli, sist den hadde omtrent 50 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🙋.


Andre varianter av emoji "lykkelig person som løfter den ene hånden"

Lykkelig person som løfter den ene hånden er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙋🏻

Hva betyr 🙋🏻

Emoji 🙋🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "lykkelig person som løfter den ene hånden, lys hudfarge" og representerer emoji lykkelig person som løfter den ene hånden med lys hudfarge.

🙋🏼

Hva betyr 🙋🏼

Emoji 🙋🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "lykkelig person som løfter den ene hånden, beige hudfarge" og representerer emoji lykkelig person som løfter den ene hånden med beige hudfarge.

🙋🏽

Hva betyr 🙋🏽

Emoji 🙋🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "lykkelig person som løfter den ene hånden, lysebrun hudfarge" og representerer emoji lykkelig person som løfter den ene hånden med lysebrun hudfarge.

🙋🏾

Hva betyr 🙋🏾

Emoji 🙋🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "lykkelig person som løfter den ene hånden, mørk brun hudfarge" og representerer emoji lykkelig person som løfter den ene hånden med mørk brun hudfarge.

🙋🏿

Hva betyr 🙋🏿

Emoji 🙋🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "lykkelig person som løfter den ene hånden, mørk hudfarge" og representerer emoji lykkelig person som løfter den ene hånden med mørk hudfarge.


Info om emoji lykkelig person som løfter den ene hånden

Her kan du lese mer om emojin 🙋. Hovedgruppen som emojin lykkelig person som løfter den ene hånden tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lykkelig person som løfter den ene hånden det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji lykkelig person som løfter den ene hånden på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Happy person raising one hand
🇳🇴 Svensk: Glad person som räcker upp en hand
🇩🇰 Dansk: Glad person, der løfter den ene hånd
🇫🇮 Finsk: Iloinen henkilö nostaa toista kättään

Kopier og bruk emoji 🙋

Hvis du vil kopiere emojin lykkelig person som løfter den ene hånden til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64B

Bruk i HTML:   🙋


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"