Emoji 😊 - Smilende ansikt med halvåpne øyne

😊

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😊

Dette er en av de virkelig klassiske emojiene. Et stort, gult ansikt med smilende øyne og en lukket, men smilende munn som åpner inn i rosenrøde kinn. Brukes til å uttrykke glede, varme og positive følelser. I smiley form ser denne emoji vanligvis ut som dette: ^^


Statistikk for emoji 😊

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😊 ("smilende ansikt med halvåpne øyne"), er på plass 27 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😊 er september, sist den hadde omtrent 450 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😊.


Info om emoji smilende ansikt med halvåpne øyne

Her kan du lese mer om emojin 😊. Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med halvåpne øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med halvåpne øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med halvåpne øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with smiling eyes
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med leende ögon
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot ja siristetyt silmät

Kopier og bruk emoji 😊

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med halvåpne øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60A

Bruk i HTML:   😊


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"