Emoji 🥵 - Varmt ansikt

🥵

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥵

Et rødoransje ansikt med buede øyenbryn og litt urolige øyne, en stor svettedråpe som løper nedover pannen og en utstående tunge som formidler at den lille emojien har det vanskelig. Emojin skal visstnok formidle at du opplever veldig høye temperaturer og føler deg overopphetet, men det kan også brukes til å uttrykke at du fysisk blir tiltrukket av noen eller noe.


Info om emoji varmt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🥵. Emojin varmt ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin varmt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just varmt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji varmt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Hot Face
🇳🇴 Svensk: Varmt ansikte
🇩🇰 Dansk: Varmt ansigt
🇫🇮 Finsk: Kuumottava

Kopier og bruk emoji 🥵

Hvis du vil kopiere emojin varmt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F975

Bruk i HTML:   🥵


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"