Emoji 🤯 - Hode som eksploderer

🤯

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤯

Et gult ansikt med åpen munn og et generelt ganske overrasket ansiktsuttrykk. Toppen av emojin er designet som en eksplosjon av en atombombe-type med en stor soppsky sky opp fra emojin. Ofte brukes denne emojiene til å uttrykke sinne, at du er veldig forbannet - men den kan også brukes til å uttrykke at du har fått tankene dine sprengt så å si, dvs. at du er i sjokk av f.eks. beundring (eller undring).


Statistikk for emoji 🤯

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤯 ("hode som eksploderer"), er på plass 68 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤯 er januar, sist den hadde omtrent 130 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤯.


Info om emoji hode som eksploderer

Her kan du lese mer om emojin 🤯. Hovedgruppen som emojin hode som eksploderer tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hode som eksploderer det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji hode som eksploderer på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Exploding head
🇳🇴 Svensk: Exploderande huvud
🇩🇰 Dansk: Eksploderende hoved
🇫🇮 Finsk: Räjähtävä pää

Kopier og bruk emoji 🤯

Hvis du vil kopiere emojin hode som eksploderer til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F92F

Bruk i HTML:   🤯


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"