Emoji 🤙 - Ring meg-symbol

🤙

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤙

Selv om emojin heter "Call Me Hand", har den i de fleste sammenhenger en helt annen betydning enn navnet, ettersom den har en sterk tilknytning til surfekulturen generelt og Hawaii spesielt. Skiltet der du strekker tommelen og lillfingeren dukket opp som en hilsen frase basert på hawaiisk kultur i løpet av 1960-tallet, som en måte å spre "Aloha-ånd". Karakteren kalles shaka, men kalles vanligvis også hang loose. Karakteren kalles ofte Hang 10 i surfekontekst.


Andre varianter av emoji "ring meg-symbol"

Ring meg-symbol er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤙🏻
Ring meg-symbol, lys hudfarge
🤙🏼
Ring meg-symbol, beige hudfarge
🤙🏽
Ring meg-symbol, lysebrun hudfarge
🤙🏾
Ring meg-symbol, mørk brun hudfarge
🤙🏿
Ring meg-symbol, mørk hudfarge

Info om emoji ring meg-symbol

Her kan du lese mer om emojin 🤙. Hovedgruppen som emojin ring meg-symbol tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ring meg-symbol det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji ring meg-symbol på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Call me hand
🇳🇴 Svensk: Ring mig-hand (hang loose, shaka)
🇩🇰 Dansk: Håndtegn for ring til mig
🇫🇮 Finsk: Soita minulle käsimerkki

Kopier og bruk emoji 🤙

Hvis du vil kopiere emojin ring meg-symbol til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F919

Bruk i HTML:   🤙


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"