Emoji ✌ - V-tegnEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✌

Denne emojiene representerer det klassiske fredsskiltet, der pekefingeren og langfingeren blir utvidet til separate retninger, og danner det velkjente V-tegnet - som tradisjonelt betyr "Victory".


Andre varianter av emoji "v-tegn"

V-tegn er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

✌🏻
V-tegn, lys hudfarge
✌🏼
V-tegn, beige hudfarge
✌🏽
V-tegn, lysebrun hudfarge
✌🏾
V-tegn, mørk brun hudfarge
✌🏿
V-tegn, mørk hudfarge

Info om emoji v-tegn

Her kan du lese mer om emojin ✌. Hovedgruppen som emojin v-tegn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just v-tegn det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji v-tegn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Victory hand
🇳🇴 Svensk: Hand med V-tecken
🇩🇰 Dansk: V-tegn
🇫🇮 Finsk: Voitonmerkki

Kopier og bruk emoji ✌

Hvis du vil kopiere emojin v-tegn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   270C

Bruk i HTML:   ✌


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"