Emoji 😍 - Smilende ansikt med hjerteformede øyne

😍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😍

Et gult ansikt med et åpent smil og store røde hjerteformede øyne. Spesielt gir svært sterke følelser av kjærlighet og lidenskap, eller til og med beundring. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at du virkelig elsker noen, eller en ting eller en gadget.


Statistikk for emoji 😍

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😍 ("smilende ansikt med hjerteformede øyne"), er på plass 14 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😍 er januar, sist den hadde omtrent 390 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😍.


Info om emoji smilende ansikt med hjerteformede øyne

Her kan du lese mer om emojin 😍. Emojin smilende ansikt med hjerteformede øyne tilhører den interne emoji-gruppen Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med hjerteformede øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med hjerteformede øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med hjerteformede øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with heart-shaped eyes
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med hjärtformade ögon
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med hjerteformede øjne
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät

Kopier og bruk emoji 😍

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med hjerteformede øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60D

Bruk i HTML:   😍


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"