Emoji 🥶 - Kaldt ansikt

🥶

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥶

Et isblått ansikt med en stor og bred firkantet munn der både overkjeven og underkjeven er synlige og klemmes helt, under munnen og langs haken, henger istapper fra den dårlige frysende emojien. Ideen med denne emojiene er delvis å formidle en ekstrem forkjølelse, eller at du opplever en ekstrem forkjølelse - men ikke bare kulde i form av vær, men også en slags personlig forkjølelse som du kan oppleve av noen som f.eks. ønsker ikke å være venn. Noen ganger kan emojin også brukes til å uttrykke at du synes noen eller noe er kult.


Info om emoji kaldt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🥶. Emojin kaldt ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin kaldt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kaldt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji kaldt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Cold face
🇳🇴 Svensk: Kallt ansikte
🇩🇰 Dansk: Koldt ansigt
🇫🇮 Finsk: Paleleva

Kopier og bruk emoji 🥶

Hvis du vil kopiere emojin kaldt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F976

Bruk i HTML:   🥶


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"