Emoji 👭 - To kvinner som holder hender

👭

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👭

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er to kvinner som holder hender. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er two women holding hands.

Info om emoji to kvinner som holder hender

Her kan du lese mer om emojin 👭. Emojin to kvinner som holder hender tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin to kvinner som holder hender tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just to kvinner som holder hender det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji to kvinner som holder hender på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Two women holding hands
🇳🇴 Svensk: Två kvinnor som håller hand
🇩🇰 Dansk: To kvinder, der holder i hånd
🇫🇮 Finsk: Kaksi naista käsi kädessä

Andre varianter av emoji "to kvinner som holder hender"


Kopier og bruk emoji 👭

Hvis du vil kopiere emojin to kvinner som holder hender til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F46D

Bruk i HTML:   👭

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"