Emoji 😈 - Smilende ansikt med horn

😈

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😈

Et lilla ansikt med øynene trukket sammen og øyenbrynene vinklet skrått oppover, munnen gliser på en leken og lekende måte og ved sidene av hodet stikker to horn ut. Brukes ofte for å formidle at du er ulydig eller uanstendig på en ganske seksuell måte, eller at du er leken og rampete og har noe rackutstyr på gang.


Statistikk for emoji 😈

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😈 ("smilende ansikt med horn"), er på plass 100 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😈 er februar, sist den hadde omtrent 120 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er november. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😈.


Info om emoji smilende ansikt med horn

Her kan du lese mer om emojin 😈. Emojin smilende ansikt med horn tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med horn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med horn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med horn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with horns
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med horn
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med horn
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot ja sarvet

Kopier og bruk emoji 😈

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med horn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F608

Bruk i HTML:   😈


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"