Emoji 😈 - Smilende ansikt med horn

😈

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😈

Et lilla ansikt med øynene trukket sammen og øyenbrynene vinklet skrått oppover, munnen gliser på en leken og lekende måte og ved sidene av hodet stikker to horn ut. Brukes ofte for å formidle at du er ulydig eller uanstendig på en ganske seksuell måte, eller at du er leken og rampete og har noe rackutstyr på gang.


Info om emoji smilende ansikt med horn

Her kan du lese mer om emojin 😈. Emojin smilende ansikt med horn tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med horn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med horn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med horn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with horns
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med horn
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med horn
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot ja sarvet

Kopier og bruk emoji 😈

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med horn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F608

Bruk i HTML:   😈


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"