Emoji 😋 - Smilende ansikt som slikker seg om munnen

😋

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😋

En populær emoji med smilende øyne og et stort lukket smil med tungen som stikker ut fra ett hjørne, nesten som å slikke leppene sine etter å tygge noe godt. Ofte brukes det til å uttrykke at en tallerken er deilig, men kan også brukes til å uttrykke den som mener at en annen person er en skikkelig godbit.


Info om emoji smilende ansikt som slikker seg om munnen

Her kan du lese mer om emojin 😋. Hovedgruppen som emojin smilende ansikt som slikker seg om munnen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt som slikker seg om munnen det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt som slikker seg om munnen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face savouring delicious food
🇳🇴 Svensk: Ansikte som njuter av god mat
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt, der slikker sig om munden
🇫🇮 Finsk: Huulia nuolevat hymyilevät kasvot

Kopier og bruk emoji 😋

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt som slikker seg om munnen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60B

Bruk i HTML:   😋


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"