Emoji 😨 - Skremt ansikt

😨

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😨

Et gult ansikt med en lyseblå panne, buede øyenbryn med litt urolige øyne og en halvåpen munn som uttrykker en form for overraskelse eller frykt. Brukes ofte til å formidle frykt eller redsel, men brukes også til å formidle mange andre følelser som sjokk, utmattelse, kulde, overraskelse eller å bli imponert.


Info om emoji skremt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😨. Emojin skremt ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin skremt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just skremt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji skremt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Fearful face
🇳🇴 Svensk: Skrämt ansikte
🇩🇰 Dansk: Frygtsomt ansigt
🇫🇮 Finsk: Pelokkaat kasvot

Kopier og bruk emoji 😨

Hvis du vil kopiere emojin skremt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F628

Bruk i HTML:   😨


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"