Emoji 👨‍🦰 - Mann med rødt hår

👨‍🦰

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨‍🦰

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann med rødt hår. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man: red hair.


Statistikk for emoji 👨‍🦰

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👨‍🦰 ("mann med rødt hår"), er på plass 785 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👨‍🦰 er februar, sist den hadde omtrent 20 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👨‍🦰.


Andre varianter av emoji "mann med rødt hår"

Mann med rødt hår er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👨🏻‍🦰

Hva betyr 👨🏻‍🦰

Emoji 👨🏻‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med rødt hår, lys hudfarge" og representerer emoji mann med rødt hår med lys hudfarge.

👨🏼‍🦰

Hva betyr 👨🏼‍🦰

Emoji 👨🏼‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med rødt hår, beige hudfarge" og representerer emoji mann med rødt hår med beige hudfarge.

👨🏽‍🦰

Hva betyr 👨🏽‍🦰

Emoji 👨🏽‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med rødt hår, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mann med rødt hår med lysebrun hudfarge.

👨🏾‍🦰

Hva betyr 👨🏾‍🦰

Emoji 👨🏾‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med rødt hår, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mann med rødt hår med mørk brun hudfarge.

👨🏿‍🦰

Hva betyr 👨🏿‍🦰

Emoji 👨🏿‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med rødt hår, mørk hudfarge" og representerer emoji mann med rødt hår med mørk hudfarge.


Info om emoji mann med rødt hår

Her kan du lese mer om emojin 👨‍🦰. Hovedgruppen som emojin mann med rødt hår tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann med rødt hår det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mann med rødt hår på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man: red hair
🇳🇴 Svensk: Man med rött hår
🇩🇰 Dansk: Mand med rødt hår
🇫🇮 Finsk: Punatukkainen mies

Kopier og bruk emoji 👨‍🦰

Hvis du vil kopiere emojin mann med rødt hår til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 200D 1F9B0

Bruk i HTML:   👨‍🦰


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"