Emojiene.com/Hva betyr emojiene?/Japanske karakteremojier

Hva betyr alle japanske karakteremojier?

Har du noen gang tenkt på hva alle de japanske karakteremojiene egentlig betyr, de forskjellige sirkler og firkanter med mye streker i? Eller den hvite blomsten? Her forklarer vi hva hver enkelt av dem betyr!

Hva betyr 🉑

Japansk tegn for akseptabelt

Denne emojien betyr "akseptabel" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "akseptabelt", brukt i sammenhengen der du vil uttrykke at noe er "akseptabelt". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🉑 Japansk tegn for akseptabelt


Hva betyr 🈶

Japansk tegn for ikke gratis

Denne emoji betyr "ikke gratis" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "å ha" eller "å eie." Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈶 Japansk tegn for ikke gratis


Hva betyr 🈚

Japansk tegn for gratis

Denne emojien betyr "gratis" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "mangler" eller "ikke har" noe. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈚 Japansk tegn for gratis


Hva betyr 🈸

Japansk tegn for app

Denne emoji betyr "bruk" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "forespørsel". En alternativ betydning av emojin er "ape", fra den kinesiske dyrekretsen. Skiltet brukes vanligvis i Japan for å merke ut et søknadsskjema eller kontaktinformasjon for eventuelle spørsmål. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈸 Japansk tegn for app


Hva betyr 🈺

Japansk tegn for åpent

Denne emoji betyr "åpen" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "arbeid". I Japan brukes skiltet i forbindelse med f.eks. en åpningstid for virksomheten for å fortelle når butikken er åpen for kunder. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈺 Japansk tegn for åpent


Hva betyr 🈷️

Japansk tegn for månedsbeløp

Denne emoji betyr "måned" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "måne" eller "måned". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈷️ Japansk tegn for månedsbeløp


Hva betyr 💮

Hvit blomst

Denne emojien representerer en hvit blomst pyntet med en rød ramme. Den inneholder (på de fleste enheter) en japansk tekst som er litt grovt oversatt "veldig bra utført" og brukes ofte av lærere gjennom et stempel som de bruker for å stemple elevarbeid eller essays som de anser for å være godt utført. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💮 Hvit blomst


Hva betyr 🉐

Japansk tegn for tilbud

Denne emojien betyr "prute" og brukes i Japan når noe er et kupp i form av et "kupp" eller et "kupp". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🉐 Japansk tegn for tilbud


Hva betyr ㊙️

Japansk tegn for hemmelighet

Denne emoji betyr "hemmelig" og inneholder også det japanske kanji-tegnet for "hemmelighet". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ㊙️ Japansk tegn for hemmelighet


Hva betyr ㊗️

Japansk tegn for gratulerer

Denne emoji betyr "gratulerer" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "gratulerer" eller "ber for lykke". Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ㊗️ Japansk tegn for gratulerer


Hva betyr 🈴

Japansk tegn for bestått

Denne emoji betyr "godkjent karakter" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "avtale", i form av noe som fusjonerer. Brukes i forbindelse med karakterer for å merke at karakteren er bestått. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈴 Japansk tegn for bestått


Hva betyr 🈵

Japansk tegn for ingen ledige rom

Denne emojien betyr "full, ingen ledig plass" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "full" i den forstand at noe er fylt til sin maksimale kapasitet - for eksempel et hotell eller en refleksjonstank. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈵 Japansk tegn for ingen ledige rom


Hva betyr 🈹

Japansk tegn for rabatt

Denne emojien betyr "rabatt" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "klipp" eller "splitt". Brukes i Japan for å indikere at noe er i salg eller til en nedsatt pris. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈹 Japansk tegn for rabatt


Hva betyr 🈲

Japansk tegn for forbudt

Denne emoji betyr "forbudt" og inneholder også det japanske kanji-tegnet for "forbudt". Brukes fremfor alt for å indikere at noe ikke er tillatt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈲 Japansk tegn for forbudt


Hva betyr 🈯

Japansk tegn for reservert

Denne emojien betyr "reservert" og inneholder det japanske tegnet for "finger" eller "tå" for å peke eller indikere en bestemt retning. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈯 Japansk tegn for reservert


Hva betyr 🈳

Japansk tegn for ledig rom

Denne emoji betyr "ledig rom" og inneholder det japanske kanji-tegnet for "tomt" eller "ledig". Brukes ofte i sammenhenger der du vil formidle at det er plass, for eksempel at det er ledige hotellrom eller at det er ledige parkeringsplasser. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈳 Japansk tegn for ledig rom


Hva betyr 🈂️

Japansk tegn for driks eller tips

Denne emojien betyr "tjeneste" eller "serveringsavgift" og inneholder det japanske katakana-tegnet "sa". Katakana-karakterer er egentlig bare stavelser og har (vanligvis) ingen egen mening, for eksempel kanji-tegnene, men i denne sammenhengen betyr dette tegnet at "huset tilbyr" noe, for eksempel en velkomstdrink eller lignende. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈂️ Japansk tegn for driks eller tips


Hva betyr 🈁

Japansk tegn for her

Denne emojien betyr "her" og inneholder de japanske katakana-tegnene som sammen danner uttrykket "koko", som ganske enkelt betyr "her" (i nærheten av den som sier uttrykket). Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🈁 Japansk tegn for her