Emoji 🈯 - Japansk tegn for reservert

🈯

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🈯

Denne emojien betyr "reservert" og inneholder det japanske tegnet for "finger" eller "tå" for å peke eller indikere en bestemt retning.

Info om emoji japansk tegn for reservert

Her kan du lese mer om emojin 🈯. Hovedgruppen som emojin japansk tegn for reservert tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 291 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just japansk tegn for reservert det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji japansk tegn for reservert på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Japanese reserved button
🇳🇴 Svensk: Japansk skylt som betyder reserverat
🇩🇰 Dansk: Japansk symbol for reserveret
🇫🇮 Finsk: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa varattua

Kopier og bruk emoji 🈯

Hvis du vil kopiere emojin japansk tegn for reservert til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F22F

Bruk i HTML:   🈯

Andre emojis i gruppen "symboler"