Emoji Rødt hjerte som utropstegn

❣️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji rødt hjerte som utropstegn

Her finner du emojin rødt hjerte som utropstegn avbildet i stor størrelse. Emojin rødt hjerte som utropstegn tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin rødt hjerte som utropstegn tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 277 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rødt hjerte som utropstegn det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji rødt hjerte som utropstegn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin rødt hjerte som utropstegn kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Heavy heart exclamation mark ornament
🇳🇴 Svensk: Rött hjärta som ett utropstecken
🇩🇰 Dansk: Rødt hjerte som udråbstegn
🇫🇮 Finsk: Punainen sydän huutomerkkinä

Hvis du vil kopiere emojin rødt hjerte som utropstegn for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin rødt hjerte som utropstegn vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2763 FE0F

Bruk i HTML:   ❣️

Andre emojis i gruppen "symboler"