Emoji ❣️ - Rødt hjerte som utropstegn

❣️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ❣️

Et dekorativt hjerte formet som et utropstegn, hvor den øverste delen av utropstegnet består av et hjerte. Kan brukes til å formidle noe viktig på en kjærlig måte.


Info om emoji rødt hjerte som utropstegn

Her kan du lese mer om emojin ❣️. Emojin rødt hjerte som utropstegn tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin rødt hjerte som utropstegn tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rødt hjerte som utropstegn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji rødt hjerte som utropstegn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Heavy heart exclamation mark ornament
🇳🇴 Svensk: Rött hjärta som ett utropstecken
🇩🇰 Dansk: Rødt hjerte som udråbstegn
🇫🇮 Finsk: Punainen sydän huutomerkkinä

Kopier og bruk emoji ❣️

Hvis du vil kopiere emojin rødt hjerte som utropstegn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2763 FE0F

Bruk i HTML:   ❣️


Andre emojis i gruppen "symboler"