Emoji 🔰 - Japansk symbol for nybegynner

🔰

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🔰

En ting som er veldig interessant om denne spesielle emoji er at den faktisk brukes til ekte i hverdagen i Japan! Når en person nylig har tatt biltillatelsen i Japan, må han ha et klistremerke med dette symbolet på sin bil i sitt første år som føreren. Dette er å informere sine co-drivere om at personen som kjører bilen er nybegynner i trafikken, og at man bør vise denne vurderingen. Derfra kalles også navnet på emojin, japansk symbol for nybegynnere, på japansk også "shoshinsha" eller "wakaba"-merke. Bildet litt lenger ned viser en japansk bil utstyrt med dette symbolet, og indikerer at bilføreren har nylig nylig tatt sitt kjørelisens.

Siden en ting som er litt morsom og knyttet til denne emoji, er det at i Japan er det ett klistremerke som noen bilførere må ha på sin bil - nemlig et merke som indikerer at personen som kjører bilen er en eldre person og det må derfor vises, dette symbolet kalles "koreisha". Personer som er 75 år og eldre må ha merket på bilen, men det anbefales at koreisha-merket brukes allerede fra 70 år. Hvorfor dette symbolet ikke har funnet veien inn i emoji verden og fått sin egen emoji kan ha forskjellige grunner, men det kan være at det ikke er så vanlig at du kanskje vil skryte av å måtte sette et klistremerke på bilen. 🙃

Les mer om merkene her:
Shoshinsha merke
Koreisha merke


Info om emoji japansk symbol for nybegynner

Her kan du lese mer om emojin 🔰. Hovedgruppen som emojin japansk symbol for nybegynner tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just japansk symbol for nybegynner det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji japansk symbol for nybegynner på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Japanese symbol for beginner
🇳🇴 Svensk: Japansk symbol för nybörjare
🇩🇰 Dansk: Japansk symbol for begynder
🇫🇮 Finsk: Japanilainen symboli aloittelijalle

Kopier og bruk emoji 🔰

Hvis du vil kopiere emojin japansk symbol for nybegynner til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F530

Bruk i HTML:   🔰


Andre emojis i gruppen "symboler"