✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 📣 - Megafon med lyd

📣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 📣

Emojin megafon med lyd tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er cheering megaphone.

Info om emoji megafon med lyd

Her kan du lese mer om emojin 📣. Emojin megafon med lyd tilhører de interne emoji-gruppene Black Lives Matter, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin megafon med lyd tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 296 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just megafon med lyd det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji megafon med lyd på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Cheering megaphone
🇳🇴 Svensk: Jublande megafon
🇩🇰 Dansk: Larmende megafon
🇫🇮 Finsk: Pauhaava megafoni

Kopier og bruk emoji 📣

Hvis du vil kopiere emojin megafon med lyd til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F4E3

Bruk i HTML:   📣

Andre emojis i gruppen "symboler"