Emoji Kretsende hjerter

💞

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji kretsende hjerter

Her finner du emojin kretsende hjerter avbildet i stor størrelse. Emojin kretsende hjerter tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Midtsommer, Morsdag, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin kretsende hjerter tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 277 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kretsende hjerter det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji kretsende hjerter på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kretsende hjerter kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Revolving hearts
🇳🇴 Svensk: Snurrande hjärtan
🇩🇰 Dansk: Roterende hjerter
🇫🇮 Finsk: Pyörivät sydämet

Hvis du vil kopiere emojin kretsende hjerter for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin kretsende hjerter vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F49E

Bruk i HTML:   💞

Andre emojis i gruppen "symboler"