Emoji ↔️ - Venstrehøyrepil

↔️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ↔️

Emojin venstrehøyrepil tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er left-right arrow.


Statistikk for emoji ↔️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien ↔️ ("venstrehøyrepil"), er på plass 241 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien ↔️ er juli, sist den hadde omtrent 70 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji ↔️.


Info om emoji venstrehøyrepil

Her kan du lese mer om emojin ↔️. Hovedgruppen som emojin venstrehøyrepil tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just venstrehøyrepil det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji venstrehøyrepil på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Left-right arrow
🇳🇴 Svensk: Vänster- och högerpil
🇩🇰 Dansk: Venstre-/højrepil
🇫🇮 Finsk: Vasemmalle ja oikealle osoittava nuoli

Kopier og bruk emoji ↔️

Hvis du vil kopiere emojin venstrehøyrepil til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2194 FE0F

Bruk i HTML:   ↔️


Andre emojis i gruppen "symboler"