✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🔉 - Høyttaler med middels volum

🔉

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🔉

Emojin høyttaler med middels volum tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er speaker with one sound wave.

Info om emoji høyttaler med middels volum

Her kan du lese mer om emojin 🔉. Hovedgruppen som emojin høyttaler med middels volum tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 295 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just høyttaler med middels volum det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji høyttaler med middels volum på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Speaker with one sound wave
🇳🇴 Svensk: Högtalare med en ljudvåg
🇩🇰 Dansk: Højttaler med medium lydstyrke
🇫🇮 Finsk: Kaiutin normaalilla äänenvoimakkuudella

Kopier og bruk emoji 🔉

Hvis du vil kopiere emojin høyttaler med middels volum til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F509

Bruk i HTML:   🔉

Andre emojis i gruppen "symboler"