Emoji 💘 - Hjerte med pil

💘

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💘

Emojin hjerte med pil tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er heart with arrow.

Info om emoji hjerte med pil

Her kan du lese mer om emojin 💘. Emojin hjerte med pil tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin hjerte med pil tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 296 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hjerte med pil det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji hjerte med pil på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Heart with arrow
🇳🇴 Svensk: Hjärta med pil
🇩🇰 Dansk: Hjerte med pil
🇫🇮 Finsk: Sydän nuolella

Kopier og bruk emoji 💘

Hvis du vil kopiere emojin hjerte med pil til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F498

Bruk i HTML:   💘

Andre emojis i gruppen "symboler"