Emoji 💜 - Lilla hjerte

💜

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💜

Det lilla hjerte kan i noen henseender sies å symbolisere en ydmyk eller medfølende kjærlighet, men kan også brukes til å uttrykke kjærlighet til glamour, luksus, penger osv.


Info om emoji lilla hjerte

Her kan du lese mer om emojin 💜. Emojin lilla hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Valentinsdag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin lilla hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lilla hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji lilla hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Purple heart
🇳🇴 Svensk: Lila hjärta
🇩🇰 Dansk: Violet hjerte
🇫🇮 Finsk: Purppuranvärinen sydän

Kopier og bruk emoji 💜

Hvis du vil kopiere emojin lilla hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F49C

Bruk i HTML:   💜


Andre emojis i gruppen "symboler"