✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ♍ - JomfruenEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ♍

Denne emojiene representerer stjernetegn Jomfruen, og brukes i astrologi for å representere noen født innen et bestemt datointervall. For å være jomfru må man bli født i perioden 23. august til 22. september. Hvis du er nysgjerrig på horoskopet i dag for jomfruen, kan du klikke her for dagens horoskop for jomfruen.

Info om emoji jomfruen

Her kan du lese mer om emojin ♍. Hovedgruppen som emojin jomfruen tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 296 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just jomfruen det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji jomfruen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Virgo
🇳🇴 Svensk: Jungfru (stjärntecken)
🇩🇰 Dansk: Jomfru stjernetegn
🇫🇮 Finsk: Neitsyt horoskooppimerkki

Kopier og bruk emoji ♍

Hvis du vil kopiere emojin jomfruen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   264D

Bruk i HTML:   ♍

Andre emojis i gruppen "symboler"