Emoji ⬇️ - Pil ned

⬇️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ⬇️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er pil ned. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er downwards arrow.

Info om emoji pil ned

Her kan du lese mer om emojin ⬇️. Hovedgruppen som emojin pil ned tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 278 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just pil ned det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji pil ned på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Downwards arrow
🇳🇴 Svensk: Nedåtpekande pil
🇩🇰 Dansk: Pil ned
🇫🇮 Finsk: Nuoli alas

Kopier og bruk emoji ⬇️

Hvis du vil kopiere emojin pil ned til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2B07 FE0F

Bruk i HTML:   ⬇️

Andre emojis i gruppen "symboler"