Emoji 💓 - Bankende hjerte

💓

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💓

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er bankende hjerte. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er beating heart.

Info om emoji bankende hjerte

Her kan du lese mer om emojin 💓. Emojin bankende hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin bankende hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 278 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just bankende hjerte det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji bankende hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Beating heart
🇳🇴 Svensk: Pulserande hjärta
🇩🇰 Dansk: Bankende hjerte
🇫🇮 Finsk: Sykkivä sydän

Kopier og bruk emoji 💓

Hvis du vil kopiere emojin bankende hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F493

Bruk i HTML:   💓

Andre emojis i gruppen "symboler"