Emojiene.com/Spesielle dager/Internasjonal mennsdagen

Emojis til Internasjonal mennsdagen

Her finner du emojis assosiert med internasjonal mennsdag, du kan se hele listen under og hver emoji er klikkbar og fører til en informasjonsside om bare den emojin. Ikke gå glipp av vår samling av emoji-kombinasjoner til Internasjonal mennsdagen.

Kombinasjoner av emojis til Internasjonal mennsdagen

Nedenfor har vi utarbeidet ferdige kombinasjoner av emojis som er ment å representere detaljer eller fenomener forbundet med Internasjonal mennsdagen.

Klik på en emoji-kombination for at kopiere den

Feire dagen!


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Likestilling mellom kjønnene


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Menn i alle aldre


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Alle Internasjonal mennsdagen-emojis

Nedenfor finder du et stort sæt emojis, der kan associeres på en eller anden måde med Internasjonal mennsdagen.

Klik på en emoji for at kopiere den

👨
👴
👨‍⚕️
👨‍🌾
👨‍🍳
👨‍🎓
👨‍🏫
👨‍💻
👨‍🔧
👨‍🔬
👨‍🎨
👨‍🚒
👨‍✈️
👨‍🚀
👨‍⚖️
💐
🌹
♂️

Om den Internasjonal mennsdagen

Siden 1999 feires den Internasjonal mennsdagen den 19. november hvert år. Blant annet er tanken at man på den dagen bør fremheve mannlige rollemodeller, ta hensyn til menns positive bidrag til samfunnet, vise diskriminering av menn, forbedre forholdet mellom kjønnene, fremme likestilling og fokusere interessen for menneskers helse i alle aldre. Man kan se dagen som motstykke til Internasjonals kvinnedage, som feires årlig 8. mars. Mannens dag er ennå ikke en anerkjent FN-dag, mens kvinnedagen er den. Den 19. november er imidlertid anerkjent av FN som den internasjonale toalettdagen..

På begynnelsen av 1990-tallet tok små organisasjoner de første tiltakene for å feire en mandag i USA, Australia og Malta, deretter i februar. i de to førstnevnte landene feiret en noen år før interessen døde. På Malta fortsatte man å være oppmerksom på dagen hvert år i februar, før endring av datoer i 1999 for å tilpasse seg resten av verden. Det var på initiativ av en universitetsprofessor i Trinidad og Tobago som datoen for feiringen ble satt til 19. november, som var hans fars bursdag.

Dagen er ikke offisielt feiret i nabolandet Sverige ennå. Men i Norge og Danmark blir det lagt merke til, som i mer enn 60 land over hele verden. Hvor mye fokus og interesse dagen får i hvert land varierer.