Emoji 🧡 - Oransje hjerte

🧡

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧡

Det oransje hjertet er noe som er knyttet til omsorg, ro, velvære og lunger. Det kan brukes til å uttrykke følelser av lykke, varme, entusiasme, kreativitet eller oppmuntring. Når det gjelder rene følelser av kjærlighet, er den generelle betydningen av det oransje hjertet at du bare vil være venner.


Info om emoji oransje hjerte

Her kan du lese mer om emojin 🧡. Emojin oransje hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Pride og HBTQ, Julaften, Midtsommer, Nyttårsaften, Morsdag, Internasjonal mennsdagen, Valentinsdag, Internasjonal kvinnedag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin oransje hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just oransje hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji oransje hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Orange Heart
🇳🇴 Svensk: Orange hjärta
🇩🇰 Dansk: Orange hjerte
🇫🇮 Finsk: Oranssi sydän

Kopier og bruk emoji 🧡

Hvis du vil kopiere emojin oransje hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9E1

Bruk i HTML:   🧡


Andre emojis i gruppen "symboler"