Emoji 🖤 - Svart hjerte

🖤

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🖤

Det svarte hjertet sies å symbolisere sorg, sykdom og dødelighet. Kan også brukes som motstykke til det klassiske røde hjertet og dets betydning. Noen ganger er det svarte hjertet også brukt til å representere svart eller mørkt humor.


Info om emoji svart hjerte

Her kan du lese mer om emojin 🖤. Emojin svart hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Halloween, Valentinsdag, Black Lives Matter, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin svart hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just svart hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji svart hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Black heart
🇳🇴 Svensk: Svart hjärta
🇩🇰 Dansk: Sort hjerte
🇫🇮 Finsk: Musta sydän

Kopier og bruk emoji 🖤

Hvis du vil kopiere emojin svart hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F5A4

Bruk i HTML:   🖤


Andre emojis i gruppen "symboler"