Emoji Blått hjerte

💙

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji blått hjerte

Her finner du emojin blått hjerte avbildet i stor størrelse. Emojin blått hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin blått hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 277 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just blått hjerte det er imidlertid ingen varianter til.

Hva betyr 💙

Det blå hjertet sies å symbolisere tillit, fred, harmoni og lojalitet, men kan også representere en veldig dyp attraksjon.

Emoji blått hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin blått hjerte kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Blue heart
🇳🇴 Svensk: Blått hjärta
🇩🇰 Dansk: Blåt hjerte
🇫🇮 Finsk: Sininen sydän

Hvis du vil kopiere emojin blått hjerte for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin blått hjerte vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F499

Bruk i HTML:   💙

Andre emojis i gruppen "symboler"