Emoji ♈ - VærenEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ♈

Denne emojiene representerer stjernetegn Været, og brukes i astrologi for å representere noen født innenfor et bestemt datointervall. For å være Væren må man være født i perioden 21. mars til 19. april. Hvis du er nysgjerrig på horoskopet i dag for været, kan du klikke her for dagens horoskop for væren.


Info om emoji væren

Her kan du lese mer om emojin ♈. Hovedgruppen som emojin væren tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 298 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just væren det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji væren på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Aries
🇳🇴 Svensk: Vädur (stjärntecken)
🇩🇰 Dansk: Vædder stjernetegn
🇫🇮 Finsk: Oinas horoskooppimerkki

Kopier og bruk emoji ♈

Hvis du vil kopiere emojin væren til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2648

Bruk i HTML:   ♈


Andre emojis i gruppen "symboler"