Emojis til Jom kippúr 2024

Her finner du emojis tilknyttet jødisk høytiden jom kippur, du kan se hele listen under og hver emoji er klikkbar og fører til en informasjonsside om den aktuelle emojin. Jom kippúr 2024 starter på kvelden fredag 11. oktober og slutter på kvelden lørdag 12. oktober. Ikke gå glipp av vår samling av emojis til jom kippur.

Alle jom kippur-emojis

Nedenfor finder du et stort sæt emojis, der kan associeres på en eller anden måde med jom kippur.

Klik på en emoji for at kopiere den

🙇‍♀️
🙇‍♂️
👞
🕍
🌅
📖
🚫

Jom kippúr - Forsoningsdagen

Jom kippúr er en jødisk fest som jøder blir sett på som den viktigste og mest alvorlige. På engelsk er dagen skrevet som Yom Kippur, og det kalles ofte forsoningsdagen. Festen oppstår alltid ti dager etter det jødiske nyttårsdagen, rosh hashana.

Forsoningsdagen feires ved å faste, samle for tilbedelse og be. Med dyp alvor bør man tenke tilbake til året som har gått, og det er mulige feil, du ber alle mennesker om tilgivelse og lover Gud å prøve å bli en bedre person. Du lyser også ofte lys for din avdøde, og forventes å forenes med fiender før Jom Jippúrs start.

Under fasten trenger du heller ikke å bade, men du må vaske fingrene og øynene, du må heller ikke bruke noen form for deodorant. Du må heller ikke delta i samleie eller bruke skinnsko.