✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🍽 - Tallerken med kniv og gaffel

🍽

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🍽

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er tallerken med kniv og gaffel. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er fork and knife with plate.

Info om emoji tallerken med kniv og gaffel

Her kan du lese mer om emojin 🍽. Emojin tallerken med kniv og gaffel tilhører de interne emoji-gruppene Julaften, 17 mai (grunnlovsdag), Midtsommer, Nyttårsaften, Påske, Ramadan, Jom kippúr.  Hovedgruppen som emojin tallerken med kniv og gaffel tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 122 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tallerken med kniv og gaffel det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji tallerken med kniv og gaffel på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Fork and knife with plate
🇳🇴 Svensk: Kniv och gaffel med tallrik
🇩🇰 Dansk: Kniv og gaffel med tallerken
🇫🇮 Finsk: Lautanen, haarukka ja veitsi

Kopier og bruk emoji 🍽

Hvis du vil kopiere emojin tallerken med kniv og gaffel til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F37D

Bruk i HTML:   🍽

Andre emojis i gruppen "mat og drikke"