Emojiene.com/Hva betyr emojiene?/Ulike farger av emoji hjerter

Hva betyr forskjellige emoji hjerter og farger?

Hva betyr ❤️

Rødt hjerte

Dette er den klassiske kjærligheten emojin, pleide å uttrykke kjærlighet eller å elske noen eller noe. Det representerer lidenskap og en dyp forbindelse til noe, men også romantikk, vennskap og ubetinget kjærlighet.

Hva betyr 🧡

Oransje hjerte

Det oransje hjertet er noe som er knyttet til omsorg, ro, velvære og lunger. Det kan brukes til å uttrykke følelser av lykke, varme, entusiasme, kreativitet eller oppmuntring. Når det gjelder rene følelser av kjærlighet, er den generelle betydningen av det oransje hjertet at du bare vil være venner.

Hva betyr 💛

Gult hjerte

Det gule hjertet sies å representere vennskap og glede, brukes ofte til å symbolisere ungdom og styrke, solskinn, sommer og vår. Kan også brukes til å representere en slags ny start og renhet.

Hva betyr 💚

Grønt hjerte

Det grønne hjertet er også kjent som den misunnelige hjertet, og er ofte forbundet med sjalusi og sjalusi. Men, avhengig av konteksten, kan den også ha en annen mening, nemlig miljø, planter, natur, vegetarianere og veganer.

Hva betyr 💙

Blått hjerte

Det blå hjertet sies å symbolisere tillit, fred, harmoni og lojalitet, men kan også representere en veldig dyp attraksjon.

Hva betyr 💜

Lilla hjerte

Det lilla hjerte kan i noen henseender sies å symbolisere en ydmyk eller medfølende kjærlighet, men kan også brukes til å uttrykke kjærlighet til glamour, luksus, penger osv.

Hva betyr 🖤

Svart hjerte

Det svarte hjertet sies å symbolisere sorg, sykdom og dødelighet. Kan også brukes som motstykke til det klassiske røde hjertet og dets betydning. Noen ganger er det svarte hjertet også brukt til å representere svart eller mørkt humor.

Hva betyr ❣️

Rødt hjerte som utropstegn

Et dekorativt hjerte formet som et utropstegn, hvor den øverste delen av utropstegnet består av et hjerte. Kan brukes til å formidle noe viktig på en kjærlig måte.

Lenker til alle emoji hjerter

Klik på en emoji for at kopiere den

❤️
💕
💟