Emojiene.com/Hva betyr emojiene?/Ulike farger av emoji hjerter

Hva betyr forskjellige emoji hjerter og farger?

Har du noen gang tenkt på hva alle de forskjellige fargene i alle emoji-hjerter betyr? Nedenfor finner du forklaringer på alle hjerteemojier og hva de betyr.

Hva betyr 🫶

Håndhjerte

Denne emojien representerer to hender som i profil sammen danner et hjerte. De siste årene har dette blitt en veldig vanlig gest brukt for å uttrykke kjærlighet og støtte, ofte til noen eller noen som går gjennom noe vanskelig. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🫶 Håndhjerte


Hva betyr ❤️

Rødt hjerte

Dette er den klassiske kjærligheten emojin, pleide å uttrykke kjærlighet eller å elske noen eller noe. Det representerer lidenskap og en dyp forbindelse til noe, men også romantikk, vennskap og ubetinget kjærlighet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ❤️ Rødt hjerte


Hva betyr 🧡

Oransje hjerte

Det oransje hjertet er noe som er knyttet til omsorg, ro, velvære og lunger. Det kan brukes til å uttrykke følelser av lykke, varme, entusiasme, kreativitet eller oppmuntring. Når det gjelder rene følelser av kjærlighet, er den generelle betydningen av det oransje hjertet at du bare vil være venner. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🧡 Oransje hjerte


Hva betyr 💛

Gult hjerte

Det gule hjertet sies å representere vennskap og glede, brukes ofte til å symbolisere ungdom og styrke, solskinn, sommer og vår. Kan også brukes til å representere en slags ny start og renhet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💛 Gult hjerte


Hva betyr 💚

Grønt hjerte

Det grønne hjertet er også kjent som den misunnelige hjertet, og er ofte forbundet med sjalusi og sjalusi. Men, avhengig av konteksten, kan den også ha en annen mening, nemlig miljø, planter, natur, vegetarianere og veganer. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💚 Grønt hjerte


Hva betyr 💙

Blått hjerte

Det blå hjertet sies å symbolisere tillit, fred, harmoni og lojalitet, men kan også representere en veldig dyp attraksjon. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💙 Blått hjerte


Hva betyr 🩵

Lyseblått hjerte

Denne emojien representerer et lyseblått hjerte, som vanligvis brukes for å symbolisere en midlertidig eller hverdagslig kjærlighet, på en litt mer letthjertet måte enn når man bruker for eksempel det røde hjertet. Brukes ofte i situasjoner når du ønsker å uttrykke en slags leken eller subtil kjærlighet. Noen ganger også brukt til å symbolisere at en nyfødt baby er en gutt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🩵 Lyseblått hjerte


Hva betyr 💜

Lilla hjerte

Det lilla hjerte kan i noen henseender sies å symbolisere en ydmyk eller medfølende kjærlighet, men kan også brukes til å uttrykke kjærlighet til glamour, luksus, penger osv. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💜 Lilla hjerte


Hva betyr 🩷

Rosa hjerte

Denne emojien representerer et rosa hjerte, som kan brukes på mange forskjellige måter for å formidle kjærlighet. Både kjærlighet mellom venner og mellom par, og gjerne i forbindelse med Valentinsdagen og lignende dager. Noen ganger også brukt til å symbolisere at en nyfødt baby er en jente. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🩷 Rosa hjerte


Hva betyr 🩶

Grått hjerte

Denne emojien representerer et grått hjerte, og kan ha flere forskjellige betydninger. Men generelt sett blir det grå hjertet som regel sett på som noe forbundet med skuffelser, som for eksempel å ikke kunne leve opp til noens forventninger. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🩶 Grått hjerte


Hva betyr 🖤

Svart hjerte

Det svarte hjertet sies å symbolisere sorg, sykdom og dødelighet. Kan også brukes som motstykke til det klassiske røde hjertet og dets betydning. Noen ganger er det svarte hjertet også brukt til å representere svart eller mørkt humor. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🖤 Svart hjerte


Hva betyr 🤍

Hvitt hjerte

Det hvite hjertet brukes ofte til å symbolisere en slags "ren" kjærlighet, som f.eks kjærligheten en foreldre kan føle for et barn eller slik kjærlighet som ikke kan brytes, eller ødelegges. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤍 Hvitt hjerte


Hva betyr 🤎

Brunt hjerte

Det brune hjertet kan ofte brukes til å uttrykke sin kjærlighet til noe på en litt mer leken måte, eller ganske enkelt brukes til å uttrykke sin kjærlighet til sjokolade. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤎 Brunt hjerte


Hva betyr ❤️‍🩹

Helbredende hjerte

Denne emojien representerer et hjerte med et bandasje viklet rundt den ene siden av det, og er ment å være det motsatte av emojien som representerer et knust hjerte. Ånden bak emojien er å representere prosessen knyttet til helbredelse, gjenoppretting eller overvinne en tidligere kjærlighet. Den kan også brukes til å uttrykke sympati for noen som går gjennom en vanskelig periode i livet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ❤️‍🩹 Helbredende hjerte


Hva betyr ❤️‍🔥

Brennende hjerte

En emoji som representerer et brennende hjerte. Fremfor alt brukes denne emojien til betydninger som har å gjøre med ekstremt lidenskapelig kjærlighet eller lyst, men det kan også representere at du enormt vil ha noen eller noe. Noen ganger kan det til og med symbolisere at du "brenner" en tidligere kjærlighet og går videre i livet. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ❤️‍🔥 Brennende hjerte


Hva betyr ❣️

Rødt hjerte som utropstegn

Et dekorativt hjerte formet som et utropstegn, hvor den øverste delen av utropstegnet består av et hjerte. Kan brukes til å formidle noe viktig på en kjærlig måte. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji ❣️ Rødt hjerte som utropstegn


Lenker til alle emoji hjerter

Klik på en emoji for at kopiere den

❤️
❤️‍🩹
❤️‍🔥
💕
💟