Emoji 🤍 - Hvitt hjerte

🤍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤍

Det hvite hjertet brukes ofte til å symbolisere en slags "ren" kjærlighet, som f.eks kjærligheten en foreldre kan føle for et barn eller slik kjærlighet som ikke kan brytes, eller ødelegges.


Info om emoji hvitt hjerte

Her kan du lese mer om emojin 🤍. Emojin hvitt hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Julaften, Midtsommer, Nyttårsaften, Morsdag, Valentinsdag, Internasjonal kvinnedag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin hvitt hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hvitt hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji hvitt hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: White Heart
🇳🇴 Svensk: Vitt hjärta
🇩🇰 Dansk: Hvidt hjerte
🇫🇮 Finsk: Valkoinen sydän

Kopier og bruk emoji 🤍

Hvis du vil kopiere emojin hvitt hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F90D

Bruk i HTML:   🤍


Andre emojis i gruppen "symboler"