Emojis til Farsdag

Her finner du emojis på Farsdag, du kan se hele listen under og hver emoji er klikkbar og fører til en informasjonsside om bare det emojin. Ikke gå glipp av vår samling av emoji-kombinasjoner for Farsdag.

Kombinasjoner av emojis til Farsdag

Nedenfor har vi utarbeidet ferdige kombinasjoner av emojis som er ment å representere detaljer eller fenomener forbundet med Farsdag.

Klik på en emoji-kombination for at kopiere den

God farsdag!


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Verdens beste pappa


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Glad i deg pappa


Klikk på knappen for å kopiere emojisene
Emojisene er kopiert og klare til å lime inn!

Alle Farsdag-emojis

Nedenfor finder du et stort sæt emojis, der kan associeres på en eller anden måde med Farsdag.

Klik på en emoji for at kopiere den

👶
👧
🧒
👦
👨
👴
🤴
👼
👨‍👩‍👦
👨‍👩‍👧
👨‍👩‍👧‍👦
👨‍👩‍👦‍👦
👨‍👩‍👧‍👧
👨‍👨‍👦
👨‍👨‍👧
👨‍👨‍👧‍👦
👨‍👨‍👦‍👦
👨‍👨‍👧‍👧
👨‍👦‍👦
👨‍👧‍👧
👔
💐
🌷
🌹
🌺
♂️

Farsdag - All fars festdag

Hver Fars dag, Farsdag, er en sekulær fest dedikeret til de velsignede fædre hvert år. Dagen kan fejres på mange forskellige måder, men det mest almindelige er at børn køber en slags gave til deres fædre.

Grundlæggerne af festet var en kvinde ved navn Sonora Smart Dodd. Hun blev født i Spokane, Washington, og ønskede at være ekstra opmærksom på sin far, da han alene tog sig af hende og hendes søskende på sin gård siden barnets mor døde. Første gang hun fejrede sin far var i 1910'erne, og det ville ikke vare længe før initiativet fik opmærksomhed på nationalt plan.

I 1924 blev Sonors jubilæum blevet mindet af Calvin Coolidge, USAs præsident på det tidspunkt. Det er ikke særlig overraskende, at et hjerteligt initiativ som faderens dag og med en sådan sympatisk historie i baggrunden vil blive mere udbredt i de årtier der fulgte, men det vil stadig vare indtil 1966, før festet blev officielt udført af præsident Lyndon Johnson. Han indledte, at den følgende dag blev fejret søndag den anden weekend i juni hvert år.